Dronken 70-jarige man uit auto gehaald door getuigen bij pont Brakel

Date:

Deel bericht:

Brakel – Getuigen hebben zaterdagmiddag de sleutels van een man afgenomen die met zijn auto de pont bij Brakel op wilde rijden. De man was zelfs te dronken om op zijn benen te staan.

De verdachte, een 70-jarige inwoner van Gorinchem, had de hele ochtend en middag bier zitten drinken in de kantine van een sportvereniging. Toen de man weg ging, zagen getuigen dat hij in een auto stapte en naar de pont reed. Daar zagen de getuigen kans om hem de autosleutels af te nemen en werd de politie gewaarschuwd. Toen de man uit de auto stapte viel hij voorover op z’n gezicht.
Op het politiebureau is geprobeerd van de man een ademanalyse af te nemen. Hij was echter te dronken om te kunnen blazen.
Door een arts is van hem een bloedproef afgenomen die door het NFI zal worden onderzocht.
Omdat de man na enige tijd nog steeds niet in staat was om op z’n benen te staan, is hij ter ontnuchtering in een politiecel ingesloten.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt ruim 200 km/u over snelweg

Regio - Op de snelweg A16 heeft de politie het rijbewijs van een Franse bestuurder ingenomen. Hij reed...

Mogelijk gewapende man dringt basisschool binnen in Oisterwijk

Oisterwijk - In Oisterwijk (Noord-Brabant) is dinsdagochtend 14 november een mogelijk gewapende man een basisschool binnengedrongen. De kinderen...

Vier uithalers opgepakt, één zwaargewonde

Ritthem - Agenten hebben in samenwerking met de Douane en Koninklijke Marechaussee in de nacht van dinsdag 7...

Vrouw (27) overleden na ongeluk met vrachtwagen Biezenmortel

Oisterwijk - Een 27-jarige vrouw is afgelopen nacht om het leven gekomen in Biezenmortel (Gemeente Oisterwijk). De vrouw...