Getuigen beroving voor tankstation Westlandseweg Delft gezocht

zondag 14 december 2014 09:21

Delft – De politie zoekt getuigen van een beroving op het terrein van een benzinestation aan de Westlandseweg op zaterdag 13 december.

Rond 22.50 uur waren medewerkers van het tankstation aan de Westlandseweg bezig met het afsluiten van de zaak. Een onbekende man kwam het terrein van het benzinestation op fietsen. Hij bedreigde een medewerker die voor de zaak stond met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld. Met enkele persoonlijke bezittingen van de medewerker is hij er op de fiets vandoor gegaan in de richting van Rijswijk. De 20-jarige medewerker achtervolgde de verdachte korte tijd, maar raakte hem kwijt. Er raakte niemand gewond. De politie heeft meteen in de omgeving een onderzoek ingesteld.

Signalement
De verdachte is tussen de 20 en 25 jaar oud, heeft een donkere huidskleur en droeg een zwarte jas met capuchon en bontkraag. Meer bijzonderheden zijn niet bekend.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van bureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

0 reacties

Getuigen beroving voor tankstation Westlandseweg Delft gezocht
Schrijver:

 

 

Delft – De politie zoekt getuigen van een beroving op het terrein van een benzinestation aan de Westlandseweg op zaterdag 13 december.

Rond 22.50 uur waren medewerkers van het tankstation aan de Westlandseweg bezig met het afsluiten van de zaak. Een onbekende man kwam het terrein van het benzinestation op fietsen. Hij bedreigde een medewerker die voor de zaak stond met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld. Met enkele persoonlijke bezittingen van de medewerker is hij er op de fiets vandoor gegaan in de richting van Rijswijk. De 20-jarige medewerker achtervolgde de verdachte korte tijd, maar raakte hem kwijt. Er raakte niemand gewond. De politie heeft meteen in de omgeving een onderzoek ingesteld.

Signalement
De verdachte is tussen de 20 en 25 jaar oud, heeft een donkere huidskleur en droeg een zwarte jas met capuchon en bontkraag. Meer bijzonderheden zijn niet bekend.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van bureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!