Getuigen gezocht van mishandeling Slotplein Purmerend

zondag 14 december 2014 16:56

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die afgelopen vrijdagavond plaatsvond op de het Slotplein.

Toen de politie vrijdagavond op het Slotplein aankwam, troffen zij een 25-jarige man aan met een flinke hoofdwond. De jongen bleek die avond een conflict te hebben gehad met drie mannen. Twee van hen waren afkomstig uit Purmerend: een 17- en 20-jarige man en zij waren in gezelschap van een 25-jarige man uit Hilversum.

Het drietal zou een jas van het 25-jarige slachtoffer hebben willen meenemen, waarna een conflict ontstond, waarbij ook een meisje was geslagen door het drietal.

Aan de hand van een opgegeven signalement door getuigen, kon het drietal in de omgeving worden opgespoord. Zij zijn aangehouden en bij de 17-jarige Purmerender werd drugs aangetroffen. Dit is in beslag genomen.

Het drietal is ingesloten voor nader onderzoek en het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Getuigen
De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van deze mishandeling vrijdagavond op het Slotplein. Getuigen die zich nog niet bij de politie hebben gemeld, worden verzocht zich in verbinding te stellen met de politie in Purmerend via 0900-8844.

Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Getuigen gezocht van mishandeling Slotplein Purmerend
Schrijver:

 

 

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die afgelopen vrijdagavond plaatsvond op de het Slotplein.

Toen de politie vrijdagavond op het Slotplein aankwam, troffen zij een 25-jarige man aan met een flinke hoofdwond. De jongen bleek die avond een conflict te hebben gehad met drie mannen. Twee van hen waren afkomstig uit Purmerend: een 17- en 20-jarige man en zij waren in gezelschap van een 25-jarige man uit Hilversum.

Het drietal zou een jas van het 25-jarige slachtoffer hebben willen meenemen, waarna een conflict ontstond, waarbij ook een meisje was geslagen door het drietal.

Aan de hand van een opgegeven signalement door getuigen, kon het drietal in de omgeving worden opgespoord. Zij zijn aangehouden en bij de 17-jarige Purmerender werd drugs aangetroffen. Dit is in beslag genomen.

Het drietal is ingesloten voor nader onderzoek en het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Getuigen
De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van deze mishandeling vrijdagavond op het Slotplein. Getuigen die zich nog niet bij de politie hebben gemeld, worden verzocht zich in verbinding te stellen met de politie in Purmerend via 0900-8844.

Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!