Inwoner Geldrop aangehouden na schietincident

zondag 14 december 2014 10:29

Geldrop – Zaterdag aan het begin van de avond vond in een woning aan de Roelantlaan een schietincident plaats. Enkele uren later hield de politie daarvoor een 29-jarige verdachte uit Geldrop aan.

Rond 18.15 uur verscheen de man bij de woning aan de deur. Hij had kennelijk al eerder op de dag conflicten gehad met de bewoners. Nadat de hoofdbewoonster de deur had geopend werd ze door de man beschoten. Ze raakte daarbij niet gewond. Vervolgens ontstond een worsteling tussen de bewoners en de verdachte. Hij wist er echter vandoor te gaan in een auto. De slachtoffers alarmeerden direct de politie, die een onderzoek startte naar de verblijfplaats van de inmiddels bekende verdachte. Hij werd rond 21.00 uur opgepakt en zit vast. Het vermoedelijk gebruikte wapen werd in beslag genomen en wordt onderzocht.

 

0 reacties

Inwoner Geldrop aangehouden na schietincident
Schrijver:

 

 

Geldrop – Zaterdag aan het begin van de avond vond in een woning aan de Roelantlaan een schietincident plaats. Enkele uren later hield de politie daarvoor een 29-jarige verdachte uit Geldrop aan.

Rond 18.15 uur verscheen de man bij de woning aan de deur. Hij had kennelijk al eerder op de dag conflicten gehad met de bewoners. Nadat de hoofdbewoonster de deur had geopend werd ze door de man beschoten. Ze raakte daarbij niet gewond. Vervolgens ontstond een worsteling tussen de bewoners en de verdachte. Hij wist er echter vandoor te gaan in een auto. De slachtoffers alarmeerden direct de politie, die een onderzoek startte naar de verblijfplaats van de inmiddels bekende verdachte. Hij werd rond 21.00 uur opgepakt en zit vast. Het vermoedelijk gebruikte wapen werd in beslag genomen en wordt onderzocht.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!