Man en vrouw aangehouden na meervoudige mishandeling

Date:

Deel bericht:

Kloosterburen – Een 26-jarige inwoonster van Kloosterburen en haar 24-jarige vriend uit Groningen werden zaterdagavond door de politie gearresteerd nadat ze een aantal mensen zouden hebben mishandeld.

Bezoekers van een kerstfair in het dorpshuis in Kloosterburen werden rond 23:00 uur opgeschrikt door het geluid van sneuvelende ruiten. Toen ze gingen kijken zagen ze dat de bewoonster van een huis aan de Van Meckemastraat met een man een raam insloegen. De reden zou zijn dat het stel de sleutel kwijt was geraakt. Een gesprek hierover mondde uit in een vechtpartij waarbij in ieder geval drie mensen letsel en schade opliepen, variërend van een ingescheurde lip tot en met een vernielde bril.

- Advertisement -

De gealarmeerde politie arresteerde de 26-jarige vrouw en 24-jarige man in de woning. De vrouw verzette zich daarbij en moest worden overmeesterd. Agenten vonden in de straat een nep-pistool. Het namaakwapen is mogelijk afkomstig van een van de betrokkenen van de vechtpartij. Nader onderzoek wordt vandaag ingesteld.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jongetje (2) overleden na ongeluk op motorcrossbaan Kloosterweg Marum

Marum - In het Groningse Marum is zaterdagmiddag een jongetje van 2 jaar oud overleden, zijn vader raakte...

Politie doet onderzoek naar plofkraak bij juwelier Verlengde Hereweg Groningen

Groningen - Een juwelier aan de Verlengde Hereweg in Groningen is in de nacht van woensdag 29 op...

Aardbeving in provincie Groningen

Zeerijp - Vrijdagmiddag 1 april heeft er een aardbeving plaatsgevonden nabij de plaats Zeerijp (gemeente Eemsdelta). Dit meldt het...

Politie houdt vijf verdachten aan bankpasfraude

Rotterdam - De politie heeft vanmorgen vijf mensen aangehouden voor betrokkenheid bij bankhelpdeskfraude en witwassen. De aangehouden verdachten...