Man en vrouw aangehouden na meervoudige mishandeling

zondag 14 december 2014 11:09

Kloosterburen – Een 26-jarige inwoonster van Kloosterburen en haar 24-jarige vriend uit Groningen werden zaterdagavond door de politie gearresteerd nadat ze een aantal mensen zouden hebben mishandeld.

Bezoekers van een kerstfair in het dorpshuis in Kloosterburen werden rond 23:00 uur opgeschrikt door het geluid van sneuvelende ruiten. Toen ze gingen kijken zagen ze dat de bewoonster van een huis aan de Van Meckemastraat met een man een raam insloegen. De reden zou zijn dat het stel de sleutel kwijt was geraakt. Een gesprek hierover mondde uit in een vechtpartij waarbij in ieder geval drie mensen letsel en schade opliepen, variërend van een ingescheurde lip tot en met een vernielde bril.

De gealarmeerde politie arresteerde de 26-jarige vrouw en 24-jarige man in de woning. De vrouw verzette zich daarbij en moest worden overmeesterd. Agenten vonden in de straat een nep-pistool. Het namaakwapen is mogelijk afkomstig van een van de betrokkenen van de vechtpartij. Nader onderzoek wordt vandaag ingesteld.

 

0 reacties

Man en vrouw aangehouden na meervoudige mishandeling
Schrijver:

 

 

Kloosterburen – Een 26-jarige inwoonster van Kloosterburen en haar 24-jarige vriend uit Groningen werden zaterdagavond door de politie gearresteerd nadat ze een aantal mensen zouden hebben mishandeld.

Bezoekers van een kerstfair in het dorpshuis in Kloosterburen werden rond 23:00 uur opgeschrikt door het geluid van sneuvelende ruiten. Toen ze gingen kijken zagen ze dat de bewoonster van een huis aan de Van Meckemastraat met een man een raam insloegen. De reden zou zijn dat het stel de sleutel kwijt was geraakt. Een gesprek hierover mondde uit in een vechtpartij waarbij in ieder geval drie mensen letsel en schade opliepen, variërend van een ingescheurde lip tot en met een vernielde bril.

De gealarmeerde politie arresteerde de 26-jarige vrouw en 24-jarige man in de woning. De vrouw verzette zich daarbij en moest worden overmeesterd. Agenten vonden in de straat een nep-pistool. Het namaakwapen is mogelijk afkomstig van een van de betrokkenen van de vechtpartij. Nader onderzoek wordt vandaag ingesteld.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!