Man gewond na val van balkon tijdens studentenfeest in Delft

zondag 14 december 2014 16:42

Delft – Een 25-jarige man is zaterdagavond 13 december gewond geraakt na een val van een balkon op de Oudraadtweg.

Rond 01:30 uur kreeg de politie een melding van geluidsoverlast bij een studentenfeest. Ter plaatse weigerde een feestvierder na aanbellen van de agenten deze te woord te staan. De agenten liepen daarop naar buiten. Daar zagen zij de man op het balkon staan van de 3e etage. Plotseling klom deze man over de reling van het balkon en kwam daarbij ten val. De agenten verleenden direct eerste hulp aan het slachtoffer, die daarna naar het ziekenhuis werd vervoerd. Vrienden van de man verklaarden dat hij hij naar beneden wilde gaan klimmen. Vermoedelijk verkeerde het slachtoffer onder invloed van alcohol.

 

0 reacties

Man gewond na val van balkon tijdens studentenfeest in Delft
Schrijver:

 

 

Delft – Een 25-jarige man is zaterdagavond 13 december gewond geraakt na een val van een balkon op de Oudraadtweg.

Rond 01:30 uur kreeg de politie een melding van geluidsoverlast bij een studentenfeest. Ter plaatse weigerde een feestvierder na aanbellen van de agenten deze te woord te staan. De agenten liepen daarop naar buiten. Daar zagen zij de man op het balkon staan van de 3e etage. Plotseling klom deze man over de reling van het balkon en kwam daarbij ten val. De agenten verleenden direct eerste hulp aan het slachtoffer, die daarna naar het ziekenhuis werd vervoerd. Vrienden van de man verklaarden dat hij hij naar beneden wilde gaan klimmen. Vermoedelijk verkeerde het slachtoffer onder invloed van alcohol.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!