Man na aanhouding in de cel onwel geworden

zondag 14 december 2014 11:07

Goes – Een 18-jarige man uit de ‘s-Gravendeel is aangehouden voor mishandeling. Hij sloeg aan de Schuttershof een eveneens 18-jarige man uit de gemeente Goes vermoedelijk een gebroken neus. Daarna ging de verdachte er vandoor. Een agent kon hem op het Groene Weidje aanhouden. Omdat de verdachte zich verzette gebruikte de diender pepperspray.

Agenten kregen op zondag 14 december rond 04:18 uur een melding dat een drietal mannen een jongeman in elkaar aan het slaan waren. Een van de mannen was er vandoor gegaan maar kon op het Groen Weidje worden aangehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Het slachtoffer is naar door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Onwel
Toen de verdachte ingesloten werd op het bureau werd hij onwel. Daarop is hij per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De man is opgenomen.

 

0 reacties

Man na aanhouding in de cel onwel geworden
Schrijver:

 

 

Goes – Een 18-jarige man uit de ‘s-Gravendeel is aangehouden voor mishandeling. Hij sloeg aan de Schuttershof een eveneens 18-jarige man uit de gemeente Goes vermoedelijk een gebroken neus. Daarna ging de verdachte er vandoor. Een agent kon hem op het Groene Weidje aanhouden. Omdat de verdachte zich verzette gebruikte de diender pepperspray.

Agenten kregen op zondag 14 december rond 04:18 uur een melding dat een drietal mannen een jongeman in elkaar aan het slaan waren. Een van de mannen was er vandoor gegaan maar kon op het Groen Weidje worden aangehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Het slachtoffer is naar door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Onwel
Toen de verdachte ingesloten werd op het bureau werd hij onwel. Daarop is hij per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De man is opgenomen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!