Mannen laten broek zakken in Goes naar agenten levert enkeltje cel op

zondag 14 december 2014 10:05

Goes – Op de Grote Markt zijn een 50-jarige man uit de gemeente Reimerswaal en een 36-jarige man uit de gemeente Kapelle aangehouden. Ze lieten op zaterdag 13 december rond 23.15 uur bij het naar buiten gaan van een horecagelegenheid hun broek zakken richting een aantal surveillerende politieagenten. Vermoedelijk was het tweetal dronken.

Een agente sprak de 36-jarige man aan en vroeg om zijn legitimatie. De man kon deze niet tonen. Toen de agente hem wilde aanhouden voor schennispleging en niet kunnen tonen van zijn legitimatie verzette de verdachte zich tegen zijn aanhouding en probeerde een agent te schoppen. De man is tegen de grond gewerkt en afgevoerd naar het politiebureau.

Agressief
Ook de 50-jarige man werd aangehouden voor schennispleging. De verdachte had bovendien geen legitimatie op zak. Bij zijn aanhouding beledigde hij de dienders. Bij zijn insluiting op het politiebureau gedroeg hij zich zeer agressief waardoor agenten hem met moeite in zijn cel konden krijgen. Het tweetal is vast gezet.

 

0 reacties

Mannen laten broek zakken in Goes naar agenten levert enkeltje cel op
Schrijver:

 

 

Goes – Op de Grote Markt zijn een 50-jarige man uit de gemeente Reimerswaal en een 36-jarige man uit de gemeente Kapelle aangehouden. Ze lieten op zaterdag 13 december rond 23.15 uur bij het naar buiten gaan van een horecagelegenheid hun broek zakken richting een aantal surveillerende politieagenten. Vermoedelijk was het tweetal dronken.

Een agente sprak de 36-jarige man aan en vroeg om zijn legitimatie. De man kon deze niet tonen. Toen de agente hem wilde aanhouden voor schennispleging en niet kunnen tonen van zijn legitimatie verzette de verdachte zich tegen zijn aanhouding en probeerde een agent te schoppen. De man is tegen de grond gewerkt en afgevoerd naar het politiebureau.

Agressief
Ook de 50-jarige man werd aangehouden voor schennispleging. De verdachte had bovendien geen legitimatie op zak. Bij zijn aanhouding beledigde hij de dienders. Bij zijn insluiting op het politiebureau gedroeg hij zich zeer agressief waardoor agenten hem met moeite in zijn cel konden krijgen. Het tweetal is vast gezet.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!