Overvaller Roosendaalse supermarkt geniet heel kort van zijn buit

zondag 14 december 2014 18:32

Roosendaal – Een man die een supermarkt aan de Streuvelslaan probeerde te overvallen kwam niet ver. De verdachte werd kort na de overval in de wijk Tolberg opgepakt door de gealarmeerde politie. Er raakte niemand gewond.

Op zondag 14 december kwam de gemaskerde man rond 17.38 uur de supermarkt binnen. Hij bedreigde het aanwezige personeel met een mes en deed een greep in de kassa. Vervolgens ging hij er te voet vandoor. De politie was snel met meerdere eenheden ter plaatse en de verdachte kon kort na de overval worden opgepakt. De man is ingesloten voor verder onderzoek. Hoe groot de buit was is nog onduidelijk.

 

0 reacties

Overvaller Roosendaalse supermarkt geniet heel kort van zijn buit
Schrijver:

 

 

Roosendaal – Een man die een supermarkt aan de Streuvelslaan probeerde te overvallen kwam niet ver. De verdachte werd kort na de overval in de wijk Tolberg opgepakt door de gealarmeerde politie. Er raakte niemand gewond.

Op zondag 14 december kwam de gemaskerde man rond 17.38 uur de supermarkt binnen. Hij bedreigde het aanwezige personeel met een mes en deed een greep in de kassa. Vervolgens ging hij er te voet vandoor. De politie was snel met meerdere eenheden ter plaatse en de verdachte kon kort na de overval worden opgepakt. De man is ingesloten voor verder onderzoek. Hoe groot de buit was is nog onduidelijk.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!