Simpele aanrijding leidt tot aanhoudingen in verband met bezit 160 kilo illegaal vuurwerk

zondag 14 december 2014 11:02

Deventer – Drie mannen uit Deventer zijn op zaterdag 13 december aangehouden in verband met het in bezit hebben van illegaal vuurwerk.

Op zaterdag 13 december omstreeks 14.45 uur vond er een verkeersongeval plaats met alleen materiële schade op de Prins Willem-Alexanderweg in Deventer. Politieagenten zorgden ervoor dat de aanrijding werd afgehandeld door een schadeformulier uit te reiken aan de betrokkenen. Bij de politie was inmiddels gemeld dat uit de auto die de aanrijding had veroorzaakt dozen met vuurwerk waren verwijderd. De politie heeft dit onderzocht en trof elders 160 kilo illegaal vuurwerk aan. In verband met deze vondst zijn drie mannen uit Deventer aangehouden van 52, 27 en 28 jaar oud. Zij worden door de politie nader gehoord. Het vuurwerk is in beslag genomen door de politie.

 

1 Reactie

  1. Henk

    Zo zie je maar weer dat vuurwerk niet vanzelf uit elkaar knalt als het geschud wordt. Ook een ongeluk als deze kan schijnbaar geen kwaad.

Simpele aanrijding leidt tot aanhoudingen in verband met bezit 160 kilo illegaal vuurwerk
Schrijver:

 

 

Deventer – Drie mannen uit Deventer zijn op zaterdag 13 december aangehouden in verband met het in bezit hebben van illegaal vuurwerk.

Op zaterdag 13 december omstreeks 14.45 uur vond er een verkeersongeval plaats met alleen materiële schade op de Prins Willem-Alexanderweg in Deventer. Politieagenten zorgden ervoor dat de aanrijding werd afgehandeld door een schadeformulier uit te reiken aan de betrokkenen. Bij de politie was inmiddels gemeld dat uit de auto die de aanrijding had veroorzaakt dozen met vuurwerk waren verwijderd. De politie heeft dit onderzocht en trof elders 160 kilo illegaal vuurwerk aan. In verband met deze vondst zijn drie mannen uit Deventer aangehouden van 52, 27 en 28 jaar oud. Zij worden door de politie nader gehoord. Het vuurwerk is in beslag genomen door de politie.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!