Twee mannen gewond na schietincident Amsterdam Zeeburg; getuigen gezocht

zondag 14 december 2014 11:24

Amsterdam – De politie onderzoekt een schietincident dat rond 07:00 uur op 14 december plaatsvond in de omgeving van Zeeburg. Twee mannen raakten daarbij gewond.

Rond 08:00 uur vanochtend kreeg de politie informatie dat er twee personen met schotwonden opgenomen waren in het ziekenhuis. In het ziekenhuis spraken rechercheurs met twee mannen; de een (26) heeft een schotwond in zijn arm, de ander (21) in zijn nek.

De gewonden verklaarden niet precies te weten wat er is gebeurd. Zij zouden in de vroege ochtend zijn gelopen van Amsterdam Oost naar Noord, via de Amsterdamse brug en de Schellingwouderbrug. Op een van deze bruggen zouden zij zijn beschoten vanuit een voorbij rijdende auto. Het is onduidelijk hoe vaak er geschoten is. Mogelijk zijn de twee mannen door een en dezelfde kogel geraakt.

Getuigen
De politie onderzoekt de toedracht van het incident en is op zoek naar getuigen. Wie heeft vanochtend vroeg iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van Zeeburg? Wie heeft de mannen zien lopen of een auto zien rijden rond dit tijdstip? Mensen met informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Mensen die anoniem willen blijven kunnen ook bellen met meld misdaad anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Twee mannen gewond na schietincident Amsterdam Zeeburg; getuigen gezocht
Schrijver:

 

 

Amsterdam – De politie onderzoekt een schietincident dat rond 07:00 uur op 14 december plaatsvond in de omgeving van Zeeburg. Twee mannen raakten daarbij gewond.

Rond 08:00 uur vanochtend kreeg de politie informatie dat er twee personen met schotwonden opgenomen waren in het ziekenhuis. In het ziekenhuis spraken rechercheurs met twee mannen; de een (26) heeft een schotwond in zijn arm, de ander (21) in zijn nek.

De gewonden verklaarden niet precies te weten wat er is gebeurd. Zij zouden in de vroege ochtend zijn gelopen van Amsterdam Oost naar Noord, via de Amsterdamse brug en de Schellingwouderbrug. Op een van deze bruggen zouden zij zijn beschoten vanuit een voorbij rijdende auto. Het is onduidelijk hoe vaak er geschoten is. Mogelijk zijn de twee mannen door een en dezelfde kogel geraakt.

Getuigen
De politie onderzoekt de toedracht van het incident en is op zoek naar getuigen. Wie heeft vanochtend vroeg iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van Zeeburg? Wie heeft de mannen zien lopen of een auto zien rijden rond dit tijdstip? Mensen met informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Mensen die anoniem willen blijven kunnen ook bellen met meld misdaad anoniem via 0800-7000.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!