Vrouw slachtoffer van tasjesroof Mahatma Gandhistraat Purmerend

zondag 14 december 2014 14:13

Purmerend – De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de tasjesroof die zaterdagavond rond 18:50 uur werd gepleegd in de Mahatma Gandhistraat.

Na de melding van een straatroof trof de politie een vrouw aan die kort was achtervolgd door een tweetal jongens en vervolgens van achteren door hen was aangevallen. Door deze aanval viel de vrouw hard op de grond en gingen de jongemannen er met haar tas vandoor.

De politie heeft direct in de omgeving gezocht naar de daders en ambulancepersoneel ter plaatse gevraagd, die de vrouw ter plekke behandeld heeft. Het tweetal zou volgens getuigen gevlucht zijn in de richting van het Rosa Luxemburgpark. Beiden droegen donkere kleding en hadden een capuchon op.

Iets gezien? Bel ons!
De politie heeft aangifte opgenomen en is nog steeds op zoek naar mensen die zaterdagavond getuige zijn geweest van deze straatroof in de Mahatma Gandhistraat, rond 18.50 uur. Ook mensen andere informatie hebben die kan helpen bij het opsporen van deze daders, worden verzocht zich te melden bij de recherche in Purmerend via te.nr. 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan s.v.p. met Meld Misdaad Anoniem, via tel.nr. 0800-7000.

 

0 reacties

Vrouw slachtoffer van tasjesroof Mahatma Gandhistraat Purmerend
Schrijver:

 

 

Purmerend – De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de tasjesroof die zaterdagavond rond 18:50 uur werd gepleegd in de Mahatma Gandhistraat.

Na de melding van een straatroof trof de politie een vrouw aan die kort was achtervolgd door een tweetal jongens en vervolgens van achteren door hen was aangevallen. Door deze aanval viel de vrouw hard op de grond en gingen de jongemannen er met haar tas vandoor.

De politie heeft direct in de omgeving gezocht naar de daders en ambulancepersoneel ter plaatse gevraagd, die de vrouw ter plekke behandeld heeft. Het tweetal zou volgens getuigen gevlucht zijn in de richting van het Rosa Luxemburgpark. Beiden droegen donkere kleding en hadden een capuchon op.

Iets gezien? Bel ons!
De politie heeft aangifte opgenomen en is nog steeds op zoek naar mensen die zaterdagavond getuige zijn geweest van deze straatroof in de Mahatma Gandhistraat, rond 18.50 uur. Ook mensen andere informatie hebben die kan helpen bij het opsporen van deze daders, worden verzocht zich te melden bij de recherche in Purmerend via te.nr. 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan s.v.p. met Meld Misdaad Anoniem, via tel.nr. 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!