30-jarige veelpleger door studenten aangehouden tijdens woninginbraak in Delft

maandag 15 december 2014 12:46

Delft – Dankzij snel handelen van enkele studenten, kon de politie zaterdag 13 december om 05:35 uur een 30-jarige veelpleger uit Delft aanhouden.

De man had kort daarvoor een insluiping in een woning aan de Jacoba van Beierenlaan gepleegd en daarbij een laptop en een Phone meegenomen. Hij werd daarbij door de studenten betrapt die hem vervolgens vasthielden en de politie waarschuwden. Agenten namen de man over en sloten hem in voor nader verhoor. Hij wordt maandag 15 december voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Woninginbraken
De politie heeft de aanpak van woninginbraken tot korpsprioriteit verheven en investeert veel in het oplossen van deze zaken.

Ziet u iets verdachts rond woningen? Vertrouwt u het niet? Bel direct 112. Met de politiemeldkamer zijn afspraken gemaakt om direct een surveillance-eenheid te sturen in geval van ontdekking van een woninginbraak of verdenking daarvan.

 

0 reacties

30-jarige veelpleger door studenten aangehouden tijdens woninginbraak in Delft
Schrijver:

 

 

Delft – Dankzij snel handelen van enkele studenten, kon de politie zaterdag 13 december om 05:35 uur een 30-jarige veelpleger uit Delft aanhouden.

De man had kort daarvoor een insluiping in een woning aan de Jacoba van Beierenlaan gepleegd en daarbij een laptop en een Phone meegenomen. Hij werd daarbij door de studenten betrapt die hem vervolgens vasthielden en de politie waarschuwden. Agenten namen de man over en sloten hem in voor nader verhoor. Hij wordt maandag 15 december voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Woninginbraken
De politie heeft de aanpak van woninginbraken tot korpsprioriteit verheven en investeert veel in het oplossen van deze zaken.

Ziet u iets verdachts rond woningen? Vertrouwt u het niet? Bel direct 112. Met de politiemeldkamer zijn afspraken gemaakt om direct een surveillance-eenheid te sturen in geval van ontdekking van een woninginbraak of verdenking daarvan.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!