71-jarige Poeldijker aangehouden voor geweld in het verkeer

maandag 15 december 2014 12:51

Monster – Politieagenten hielden zondag 14 december een 71-jarige Poeldijker aan op verdenking van mishandeling.

Bij een verkeerssituatie op de Van Bemmellaan mishandelde de man een dag eerder om 13.15 uur een 33-jarige vrouw en haar vader. De man zou daarbij zowel de vrouw als de man een aantal keren hebben geslagen. De man reed daarna weg maar omdat het kenteken van zijn auto kon worden genoteerd, kon de politie achter de identiteit van de verdachte komen. Hij werd een dag later in zijn woning aangehouden. Hij werd later op de dag na verhoor in vrijheid gesteld. Hij moet zich op 28 januari voor de rechter verantwoorden.

 

0 reacties

71-jarige Poeldijker aangehouden voor geweld in het verkeer
Schrijver:

 

 

Monster – Politieagenten hielden zondag 14 december een 71-jarige Poeldijker aan op verdenking van mishandeling.

Bij een verkeerssituatie op de Van Bemmellaan mishandelde de man een dag eerder om 13.15 uur een 33-jarige vrouw en haar vader. De man zou daarbij zowel de vrouw als de man een aantal keren hebben geslagen. De man reed daarna weg maar omdat het kenteken van zijn auto kon worden genoteerd, kon de politie achter de identiteit van de verdachte komen. Hij werd een dag later in zijn woning aangehouden. Hij werd later op de dag na verhoor in vrijheid gesteld. Hij moet zich op 28 januari voor de rechter verantwoorden.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!