Automobilist rijdt fietser aan en verlaat plaats ongeval Kogendijk Bergen

maandag 15 december 2014 14:29

Bergen – Op dinsdagochtend 9 december is rond 08.30 uur een 48-jarige fietsster uit Bergen op de Kogendijk aangereden door een (licht)grijze personenauto met de volgende letters in het kenteken SPRZ. De politie is op zoek naar de mobilist(e) van dit voertuig en vraagt getuigen zich te melden.

Het slachtoffer kwam uit de richting van de Leo van Gestelweg en fietste de Kogendijk over, in de richting van de Jaap Weijandweg. Toen de vrouw het kruispunt overstak, werd zij aan de linkerzijde van haar voorwiel geraakt door een auto – komende uit de richting Alkmaar. De vrouw kwam hierdoor ten val en liep letsel op. De auto is vervolgens zonder te stoppen doorgereden in de richting van de Bergerweg.

De politie is op zoek naar de mobilist(e) van het (licht)grijze voertuig. Het zou gaan om een wat kleinere personenauto. In het kenteken komen de letters SPRZ voor. In welke volgorde de letters in het kenteken voorkomen is niet bekend, evenals de cijfers: deze zijn ook onbekend.

Graag zouden wij in contact komen met de bestuurder/bestuurster van deze auto. Bent u in de ochtend van dinsdag 9 december rond 08.30 uur getuige geweest van dit ongeval, of bent/(her)kent u de automobilist(e)? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

0 reacties

Automobilist rijdt fietser aan en verlaat plaats ongeval Kogendijk Bergen
Schrijver:

 

 

Bergen – Op dinsdagochtend 9 december is rond 08.30 uur een 48-jarige fietsster uit Bergen op de Kogendijk aangereden door een (licht)grijze personenauto met de volgende letters in het kenteken SPRZ. De politie is op zoek naar de mobilist(e) van dit voertuig en vraagt getuigen zich te melden.

Het slachtoffer kwam uit de richting van de Leo van Gestelweg en fietste de Kogendijk over, in de richting van de Jaap Weijandweg. Toen de vrouw het kruispunt overstak, werd zij aan de linkerzijde van haar voorwiel geraakt door een auto – komende uit de richting Alkmaar. De vrouw kwam hierdoor ten val en liep letsel op. De auto is vervolgens zonder te stoppen doorgereden in de richting van de Bergerweg.

De politie is op zoek naar de mobilist(e) van het (licht)grijze voertuig. Het zou gaan om een wat kleinere personenauto. In het kenteken komen de letters SPRZ voor. In welke volgorde de letters in het kenteken voorkomen is niet bekend, evenals de cijfers: deze zijn ook onbekend.

Graag zouden wij in contact komen met de bestuurder/bestuurster van deze auto. Bent u in de ochtend van dinsdag 9 december rond 08.30 uur getuige geweest van dit ongeval, of bent/(her)kent u de automobilist(e)? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!