Automobilist verlaat plaats ongeval na aanrijding met snorfiets Hoofddorp

maandag 15 december 2014 15:39

Hoofddorp – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een snorfiets en een auto op de Burg van der Willigenlaan zaterdagmiddag omstreeks 14:15 uur.

Bij het ongeval op de rotonde met de Nieuweweg raakte een 52-jarige snorfietser gewond. De snorfietser reed op de Nieuweweg in de richting van het Raadhuisplein. Op de rotonde van de Burgemeester van Willegenlaan moest de snorfietser hard remmen voor een auto die bij het oprijden van de rotonde geen voorrang aan hem verleende. Door het krachtige remmen kwam de snorfietser vlak voor de auto ten val. De auto reed na de aanrijding door zonder dat de bestuurder haar gegevens bekend had gemaakt. Omstanders ontfermden zich over het slachtoffer. De auto was een blauwe of grijze Renault en het voertuig werd bestuurd door een vrouw. In de auto zat, naast de bestuurder, ook een passagier.

Getuigenoproep
Bent u getuige geweest van de aanrijding, bent u wellicht de automobiliste of weet u wie zij is? Neemt u dan contact op met de politie in Hoofddorp via tel. 0900-8844.

 

0 reacties

Automobilist verlaat plaats ongeval na aanrijding met snorfiets Hoofddorp
Schrijver:

 

 

Hoofddorp – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een snorfiets en een auto op de Burg van der Willigenlaan zaterdagmiddag omstreeks 14:15 uur.

Bij het ongeval op de rotonde met de Nieuweweg raakte een 52-jarige snorfietser gewond. De snorfietser reed op de Nieuweweg in de richting van het Raadhuisplein. Op de rotonde van de Burgemeester van Willegenlaan moest de snorfietser hard remmen voor een auto die bij het oprijden van de rotonde geen voorrang aan hem verleende. Door het krachtige remmen kwam de snorfietser vlak voor de auto ten val. De auto reed na de aanrijding door zonder dat de bestuurder haar gegevens bekend had gemaakt. Omstanders ontfermden zich over het slachtoffer. De auto was een blauwe of grijze Renault en het voertuig werd bestuurd door een vrouw. In de auto zat, naast de bestuurder, ook een passagier.

Getuigenoproep
Bent u getuige geweest van de aanrijding, bent u wellicht de automobiliste of weet u wie zij is? Neemt u dan contact op met de politie in Hoofddorp via tel. 0900-8844.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!