Café gesloten na vondst hennepplantage en illegale gokkasten Arnhem

maandag 15 december 2014 16:12

Arnhem – Na een inval in een café aan de Van Oldebarneveldtstraat in Arnhem heeft de politie het café op last van de burgemeester gesloten. Bij de inval in de nacht van donderdag op vrijdag 12 december viel de politie het pand binnen.

In het gebouw werd een hennepkwekerij aangetroffen met 209 planten. Vermoedelijk werd er op illegale wijze stroom afgetapt voor de kwekerij. Verder werden er tien wikkels met vermoedelijk cocaïne aangetroffen.

Gokkasten
Ook stonden er illegale gokautomaten in het café. Een 49-jarige man uit Didam werd aangehouden, hij is later op de dag heengezonden. De politie doet nu verder onderzoek.

Het pand was al langer bij de politie bekend in verband met overlast. Een anonieme tip was de reden om binnen te vallen. De gemeente beraadt zich nu op verdere stappen.

 

0 reacties

Café gesloten na vondst hennepplantage en illegale gokkasten Arnhem
Schrijver:

 

 

Arnhem – Na een inval in een café aan de Van Oldebarneveldtstraat in Arnhem heeft de politie het café op last van de burgemeester gesloten. Bij de inval in de nacht van donderdag op vrijdag 12 december viel de politie het pand binnen.

In het gebouw werd een hennepkwekerij aangetroffen met 209 planten. Vermoedelijk werd er op illegale wijze stroom afgetapt voor de kwekerij. Verder werden er tien wikkels met vermoedelijk cocaïne aangetroffen.

Gokkasten
Ook stonden er illegale gokautomaten in het café. Een 49-jarige man uit Didam werd aangehouden, hij is later op de dag heengezonden. De politie doet nu verder onderzoek.

Het pand was al langer bij de politie bekend in verband met overlast. Een anonieme tip was de reden om binnen te vallen. De gemeente beraadt zich nu op verdere stappen.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!