Drie verdachten bij carpoolplaats A58 aangehouden voor poging inbraak

maandag 15 december 2014 14:36

Moergestel – De politie heeft maandag 15 december 2014 omstreeks 03.15 uur op de Blankemansweg, een carpoolplaats naar de A58, drie mannen aangehouden die verdacht worden van een inbraakpoging in een schuur aan de Heirbaan. Het gaat om drie mannen uit Eindhoven van 37,39 en 43 jaar. Ze zijn in verzekering gesteld.

Afgelopen nacht werd omstreeks 01.30 uur een inbraakpoging gemeld in een schuur aan de Heirbaan. Er was een raam ingeslagen. Achter het raam zat echter nog een plank waardoor men niet binnen kon komen. Ook had men geprobeerd een deur open te breken. De daders, die mogelijk op zoek waren naar gereedschap, waren bij komst van de politie al vertrokken. De dienders zochten in de buurt en troffen op een carpoolplaats een onbekeerde auto aan. Vanaf de overzijde van de snelweg kwamen drie mannen richting de auto gelopen. Ze hadden modder onder hun schoenen. Een van hen had een stroomstootwapen bij zich, een ander een bivakmuts. De 37-jarige verdachte had nog een boete van 180 euro of 2 dagen open staan. Het trio is aangehouden en vastgezet.

 

0 reacties

Drie verdachten bij carpoolplaats A58 aangehouden voor poging inbraak
Schrijver:

 

 

Moergestel – De politie heeft maandag 15 december 2014 omstreeks 03.15 uur op de Blankemansweg, een carpoolplaats naar de A58, drie mannen aangehouden die verdacht worden van een inbraakpoging in een schuur aan de Heirbaan. Het gaat om drie mannen uit Eindhoven van 37,39 en 43 jaar. Ze zijn in verzekering gesteld.

Afgelopen nacht werd omstreeks 01.30 uur een inbraakpoging gemeld in een schuur aan de Heirbaan. Er was een raam ingeslagen. Achter het raam zat echter nog een plank waardoor men niet binnen kon komen. Ook had men geprobeerd een deur open te breken. De daders, die mogelijk op zoek waren naar gereedschap, waren bij komst van de politie al vertrokken. De dienders zochten in de buurt en troffen op een carpoolplaats een onbekeerde auto aan. Vanaf de overzijde van de snelweg kwamen drie mannen richting de auto gelopen. Ze hadden modder onder hun schoenen. Een van hen had een stroomstootwapen bij zich, een ander een bivakmuts. De 37-jarige verdachte had nog een boete van 180 euro of 2 dagen open staan. Het trio is aangehouden en vastgezet.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!