Getuigenoproep vechtpartij horecagelegenheid Kromme Elleboogsteeg Haarlem

maandag 15 december 2014 16:48

Haarlem – In de nacht van zondag op maandag ontstond rond 03.00 uur een vechtpartij in een horecagelegenheid aan de Kromme Elleboogsteeg. De politie is op zoek naar getuigen.

De vechtpartij ontstond in de toiletruimte op de tweede etage. Er zou een discussie plaatsgevonden hebben tussen drie mannen en een vrouw. Deze liep uit de hand, waarbij een van de mannen de vrouw in haar gezicht probeerde te slaan. Een 32-jarige man uit Utrecht probeerde tussenbeide te komen, maar werd hierbij zelf geslagen. Niet veel later kwam de beveiliging naar boven, waarop de drie verdachten de benen namen.

Over de oorzaak van het incident is nog niets bekend. De politie komt graag in contact met mensen die meer gezien of gehoord hebben van de vechtpartij. Ook is zij op zoek naar de drie mannen. Zij voldoen aan het volgende signalement:

Man 1
– Blank man
– 1,70 meter
– Vol postuur
– Wit t-shirt met korte mouw
– Donkere broek
– Geen jas

Man 2
– Blanke man
– 1,80 meter
– trainingspak
– jas met bondkraag

Man 3
– Blanke man
– 1,85 meter
– Mager postuur
– Zwarte capuchon aan trui
– Spits gezicht
– Zwarte pet

Kunt u ons meer vertellen? Neem dan contact op met de politie in Haarlem via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

0 reacties

Getuigenoproep vechtpartij horecagelegenheid Kromme Elleboogsteeg Haarlem
Schrijver:

 

 

Haarlem – In de nacht van zondag op maandag ontstond rond 03.00 uur een vechtpartij in een horecagelegenheid aan de Kromme Elleboogsteeg. De politie is op zoek naar getuigen.

De vechtpartij ontstond in de toiletruimte op de tweede etage. Er zou een discussie plaatsgevonden hebben tussen drie mannen en een vrouw. Deze liep uit de hand, waarbij een van de mannen de vrouw in haar gezicht probeerde te slaan. Een 32-jarige man uit Utrecht probeerde tussenbeide te komen, maar werd hierbij zelf geslagen. Niet veel later kwam de beveiliging naar boven, waarop de drie verdachten de benen namen.

Over de oorzaak van het incident is nog niets bekend. De politie komt graag in contact met mensen die meer gezien of gehoord hebben van de vechtpartij. Ook is zij op zoek naar de drie mannen. Zij voldoen aan het volgende signalement:

Man 1
– Blank man
– 1,70 meter
– Vol postuur
– Wit t-shirt met korte mouw
– Donkere broek
– Geen jas

Man 2
– Blanke man
– 1,80 meter
– trainingspak
– jas met bondkraag

Man 3
– Blanke man
– 1,85 meter
– Mager postuur
– Zwarte capuchon aan trui
– Spits gezicht
– Zwarte pet

Kunt u ons meer vertellen? Neem dan contact op met de politie in Haarlem via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!