Onderzoek naar steekincident Julianastraat Alphen aan den Rijn in volle gang

maandag 15 december 2014 17:21

Alphen aan den Rijn – Het onderzoek naar een steekincident op de Julianastraat op zondag 14 december is in volle gang.

Zondag 14 december omstreeks 05:00 uur raakte een 27-jarige man uit Alphen aan den Rijn ernstig gewond. Vermoedelijk kregen de 27-jarige Alphenaar en een andere man op de Julianastraat, ter hoogte van de Adventskerk, ruzie met elkaar waarbij de Alphenaar werd gestoken. Het slachtoffer werd op de Pieter Doelmanstraat zwaargewond aangetroffen. Hij is direct naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn toestand is kritiek.

Politieonderzoek
De verdachte is na het steekincident gevlucht op een fiets in de richting van de Emmalaan. De politie startte direct een opsporingsonderzoek en heeft zondag het vermoedelijke steekwapen in de omgeving van het incident aangetroffen.

Beeldmateriaal
Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken wordt verzocht zich te melden bij de recherche in Alphen aan den Rijn via 0900 – 8844. Uit informatie is gebleken dat dezelfde man die heeft gestoken ook andere personen heeft lastiggevallen. Ook met deze personen wil de politie in contact komen. Indien getuigen de ruzie hebben vastgelegd met hun mobiele telefoon, foto’s danwel films, worden zij verzocht deze ter beschikking te stellen van de politie.

 

0 reacties

Onderzoek naar steekincident Julianastraat Alphen aan den Rijn in volle gang
Schrijver:

 

 

Alphen aan den Rijn – Het onderzoek naar een steekincident op de Julianastraat op zondag 14 december is in volle gang.

Zondag 14 december omstreeks 05:00 uur raakte een 27-jarige man uit Alphen aan den Rijn ernstig gewond. Vermoedelijk kregen de 27-jarige Alphenaar en een andere man op de Julianastraat, ter hoogte van de Adventskerk, ruzie met elkaar waarbij de Alphenaar werd gestoken. Het slachtoffer werd op de Pieter Doelmanstraat zwaargewond aangetroffen. Hij is direct naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn toestand is kritiek.

Politieonderzoek
De verdachte is na het steekincident gevlucht op een fiets in de richting van de Emmalaan. De politie startte direct een opsporingsonderzoek en heeft zondag het vermoedelijke steekwapen in de omgeving van het incident aangetroffen.

Beeldmateriaal
Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken wordt verzocht zich te melden bij de recherche in Alphen aan den Rijn via 0900 – 8844. Uit informatie is gebleken dat dezelfde man die heeft gestoken ook andere personen heeft lastiggevallen. Ook met deze personen wil de politie in contact komen. Indien getuigen de ruzie hebben vastgelegd met hun mobiele telefoon, foto’s danwel films, worden zij verzocht deze ter beschikking te stellen van de politie.

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!