Overval seksshop Mercedes Boekhorststraat Den Haag

maandag 15 december 2014 08:05

Den Haag – Twee nog onbekende mannen overvielen zondagavond 14 december om 19.40 uur seksshop ‘Mercedes’ aan de Boekhorststraat in Den Haag. De politie stelt een onderzoek in en is daarbij op zoek naar getuigen.

Het duo bedreigde tegen sluitingstijd de verkoper met een wapen en eiste een geldbedrag. Toen de mannen dat te pakken hadden, renden zij de winkel uit en liepen weg in onbekende richting. De politie startte direct een groot onderzoek, maar de twee daders werden niet meer aangetroffen.

Signalement
Van de twee mannen is het volgende signalement bekend: beide hebben een lichtgetinte huidskleur en hun leeftijd is circa 18-25 jaar. Het duo droeg zonnebrillen en gezichtbedekking.

Getuigen gezocht
De politie onderzoekt de overval en is daarbij op zoek naar getuigen. Heeft u tips? Bel dan direct de politie in Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Overval seksshop Mercedes Boekhorststraat Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Twee nog onbekende mannen overvielen zondagavond 14 december om 19.40 uur seksshop ‘Mercedes’ aan de Boekhorststraat in Den Haag. De politie stelt een onderzoek in en is daarbij op zoek naar getuigen.

Het duo bedreigde tegen sluitingstijd de verkoper met een wapen en eiste een geldbedrag. Toen de mannen dat te pakken hadden, renden zij de winkel uit en liepen weg in onbekende richting. De politie startte direct een groot onderzoek, maar de twee daders werden niet meer aangetroffen.

Signalement
Van de twee mannen is het volgende signalement bekend: beide hebben een lichtgetinte huidskleur en hun leeftijd is circa 18-25 jaar. Het duo droeg zonnebrillen en gezichtbedekking.

Getuigen gezocht
De politie onderzoekt de overval en is daarbij op zoek naar getuigen. Heeft u tips? Bel dan direct de politie in Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!