Politie ontruimt woningen in Weert na dreigen verwarde man met gaskraan

maandag 15 december 2014 22:02
Foto : Dennis Vervoorn

Weert – De politie heeft maandagavond rond 20.00 uur een melding gekregen van een verwarde man in een woning aan de Pius-X hof. Hij gaf aan de gaskraan open te zetten en zichzelf wat aan te willen doen.

De politie heeft daarop in het kader van de veiligheid de omliggende woningen in het appartementencomplex uit voorzorg ontruimd. De betrokken bewoners van ongeveer 25 woningen werden opgevangen in een gezamenlijke ruimte. Rond 21.50 uur kon de man worden overmeesterd door de politie. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij zal worden overgedragen aan de professionele hulpverlening. Nadat de man was aangehouden heeft de brandweer de gaskraan in de woning afgesloten.

 

0 reacties

Politie ontruimt woningen in Weert na dreigen verwarde man met gaskraan
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Weert – De politie heeft maandagavond rond 20.00 uur een melding gekregen van een verwarde man in een woning aan de Pius-X hof. Hij gaf aan de gaskraan open te zetten en zichzelf wat aan te willen doen.

De politie heeft daarop in het kader van de veiligheid de omliggende woningen in het appartementencomplex uit voorzorg ontruimd. De betrokken bewoners van ongeveer 25 woningen werden opgevangen in een gezamenlijke ruimte. Rond 21.50 uur kon de man worden overmeesterd door de politie. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij zal worden overgedragen aan de professionele hulpverlening. Nadat de man was aangehouden heeft de brandweer de gaskraan in de woning afgesloten.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!