Twee Fransmannen aangehouden na achtervolging in Brabant

maandag 15 december 2014 15:22

Bergen op Zoom en Roosendaal – Maandagmorgen vroeg zijn op de Madenstraat in Roosendaal na een achtervolging twee mannen aangehouden.

Agenten waren in Bergen op Zoom nadrukkelijk op zoek naar criminelen. De controles waren vooral gericht op de bestrijding van woninginbraken, overvallen en straatroven. Rond 00.00 uur zagen ze op de Ravelstraat in Bergen op Zoom een Franse personenauto rijden. Ze wilden deze auto controleren en gaven de bestuurder een stopteken. Deze negeerde dit en reed met hoge snelheid weg. De politie zette de achtervolging in en reed met zwaailicht en sirene achter de auto aan. De achtervolging verplaatste zich richting Roosendaal, eerst over de A58 en daarna over de A17. In Roosendaal werden de agenten bijgestaan door enkele andere politieauto’s.

Aanhoudingen
Bij Roosendaal nam de vluchtauto de afrit Roosendaal-Borchwerf en sloeg links af. Kort daarop ontstond een aanrijding tussen de vluchtauto en een politieauto. De Franse auto kwam in de berm tot stilstand. De twee inzittenden konden hierop worden aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man en een 24-jarige man, beiden afkomstig uit Parijs. Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar ze zijn ingesloten.

 

0 reacties

Twee Fransmannen aangehouden na achtervolging in Brabant
Schrijver:

 

 

Bergen op Zoom en Roosendaal – Maandagmorgen vroeg zijn op de Madenstraat in Roosendaal na een achtervolging twee mannen aangehouden.

Agenten waren in Bergen op Zoom nadrukkelijk op zoek naar criminelen. De controles waren vooral gericht op de bestrijding van woninginbraken, overvallen en straatroven. Rond 00.00 uur zagen ze op de Ravelstraat in Bergen op Zoom een Franse personenauto rijden. Ze wilden deze auto controleren en gaven de bestuurder een stopteken. Deze negeerde dit en reed met hoge snelheid weg. De politie zette de achtervolging in en reed met zwaailicht en sirene achter de auto aan. De achtervolging verplaatste zich richting Roosendaal, eerst over de A58 en daarna over de A17. In Roosendaal werden de agenten bijgestaan door enkele andere politieauto’s.

Aanhoudingen
Bij Roosendaal nam de vluchtauto de afrit Roosendaal-Borchwerf en sloeg links af. Kort daarop ontstond een aanrijding tussen de vluchtauto en een politieauto. De Franse auto kwam in de berm tot stilstand. De twee inzittenden konden hierop worden aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man en een 24-jarige man, beiden afkomstig uit Parijs. Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar ze zijn ingesloten.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!