Twee Fransmannen aangehouden na achtervolging in Brabant

Date:

Deel bericht:

Bergen op Zoom en Roosendaal – Maandagmorgen vroeg zijn op de Madenstraat in Roosendaal na een achtervolging twee mannen aangehouden.

Agenten waren in Bergen op Zoom nadrukkelijk op zoek naar criminelen. De controles waren vooral gericht op de bestrijding van woninginbraken, overvallen en straatroven. Rond 00.00 uur zagen ze op de Ravelstraat in Bergen op Zoom een Franse personenauto rijden. Ze wilden deze auto controleren en gaven de bestuurder een stopteken. Deze negeerde dit en reed met hoge snelheid weg. De politie zette de achtervolging in en reed met zwaailicht en sirene achter de auto aan. De achtervolging verplaatste zich richting Roosendaal, eerst over de A58 en daarna over de A17. In Roosendaal werden de agenten bijgestaan door enkele andere politieauto’s.

- Advertisement -

Aanhoudingen
Bij Roosendaal nam de vluchtauto de afrit Roosendaal-Borchwerf en sloeg links af. Kort daarop ontstond een aanrijding tussen de vluchtauto en een politieauto. De Franse auto kwam in de berm tot stilstand. De twee inzittenden konden hierop worden aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man en een 24-jarige man, beiden afkomstig uit Parijs. Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar ze zijn ingesloten.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt ruim 200 km/u over snelweg

Regio - Op de snelweg A16 heeft de politie het rijbewijs van een Franse bestuurder ingenomen. Hij reed...

Mogelijk gewapende man dringt basisschool binnen in Oisterwijk

Oisterwijk - In Oisterwijk (Noord-Brabant) is dinsdagochtend 14 november een mogelijk gewapende man een basisschool binnengedrongen. De kinderen...

Vier uithalers opgepakt, één zwaargewonde

Ritthem - Agenten hebben in samenwerking met de Douane en Koninklijke Marechaussee in de nacht van dinsdag 7...

Vrouw (27) overleden na ongeluk met vrachtwagen Biezenmortel

Oisterwijk - Een 27-jarige vrouw is afgelopen nacht om het leven gekomen in Biezenmortel (Gemeente Oisterwijk). De vrouw...