21-jarige Maassluizenaar voor de tiende keer gepakt voor rijden zonder rijbewijs

dinsdag 16 december 2014 10:28

Maassluis – Agenten hebben in de nacht van maandag op dinsdag, om ongeveer 01:20 uur, een 21-jarige inwoner van Maassluis aangehouden vanwege het rijden zonder rijbewijs.

De politiemensen zagen een auto rijden op de Rozenlaan in Maassluis. Bij navraag van het kenteken bleek dat de eigenaar niet over een rijbewijs beschikte. De auto werd gevolgd en op het Veilingpad in Maasland kreeg de bestuurder een stopteken.

De bestuurder verklaarde dat hij zijn theorie examen bijna had gehaald en reed dus inderdaad zonder rijbewijs. Voor de politie was dit inmiddels de 10e keer. Reden genoeg om de auto in beslag te nemen. En dat gebeurde dus ook. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

 

0 reacties

21-jarige Maassluizenaar voor de tiende keer gepakt voor rijden zonder rijbewijs
Schrijver:

 

 

Maassluis – Agenten hebben in de nacht van maandag op dinsdag, om ongeveer 01:20 uur, een 21-jarige inwoner van Maassluis aangehouden vanwege het rijden zonder rijbewijs.

De politiemensen zagen een auto rijden op de Rozenlaan in Maassluis. Bij navraag van het kenteken bleek dat de eigenaar niet over een rijbewijs beschikte. De auto werd gevolgd en op het Veilingpad in Maasland kreeg de bestuurder een stopteken.

De bestuurder verklaarde dat hij zijn theorie examen bijna had gehaald en reed dus inderdaad zonder rijbewijs. Voor de politie was dit inmiddels de 10e keer. Reden genoeg om de auto in beslag te nemen. En dat gebeurde dus ook. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!