Auto over de kop na éénzijdig ongeval Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel

dinsdag 16 december 2014 21:06

Capelle aan den IJssel – Op de Burgemeester van Beresteijnlaan is dinsdagavond een automobilist over de kop geslagen na een éénzijdig ongeval. Door een nog onbekende oorzaak vloog de bestuurder uit de bocht en rolde daardoor op zijn dak.

De bestuurder kon zijn voertuig zelf verlaten maar is wel gecontroleerd door ambulancepersoneel. Tot zover bekend hoefde deze niet naar het ziekenhuis. Medewerkers van Handhaving hebben het verkeer langs het ongeval geleid.

Foto’s : Handhaving Capelle

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto over de kop na éénzijdig ongeval Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Op de Burgemeester van Beresteijnlaan is dinsdagavond een automobilist over de kop geslagen na een éénzijdig ongeval. Door een nog onbekende oorzaak vloog de bestuurder uit de bocht en rolde daardoor op zijn dak.

De bestuurder kon zijn voertuig zelf verlaten maar is wel gecontroleerd door ambulancepersoneel. Tot zover bekend hoefde deze niet naar het ziekenhuis. Medewerkers van Handhaving hebben het verkeer langs het ongeval geleid.

Foto’s : Handhaving Capelle

image

image

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!