Bestuuder aangehouden na bijna inrijden op agent Gouda

dinsdag 16 december 2014 11:12

Gouda – De politie heeft maandag 15 december om 14.30 uur een 51-jarige uit Gouda aangehouden op het Julianasluispad nadat hij bijna tegen een agent reed.

De bestuurder van een auto en nog twee inzittenden waren voor een verkeerscontrole staande gehouden en naar de controleplaats begeleid. Daar kreeg de bestuurder aanwijzingen om op te rijden voor de controle. De bestuurder gaf echter gas en reed bijna de agent aan. Doordat de agent nog op tijd kon wegspringen werd een aanrijding voorkomen. Hierop werd de bestuurder aangehouden en zijn rijbewijs ingevorderd. De agent heeft aangifte gedaan van poging zware mishandeling.

 

0 reacties

Bestuuder aangehouden na bijna inrijden op agent Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – De politie heeft maandag 15 december om 14.30 uur een 51-jarige uit Gouda aangehouden op het Julianasluispad nadat hij bijna tegen een agent reed.

De bestuurder van een auto en nog twee inzittenden waren voor een verkeerscontrole staande gehouden en naar de controleplaats begeleid. Daar kreeg de bestuurder aanwijzingen om op te rijden voor de controle. De bestuurder gaf echter gas en reed bijna de agent aan. Doordat de agent nog op tijd kon wegspringen werd een aanrijding voorkomen. Hierop werd de bestuurder aangehouden en zijn rijbewijs ingevorderd. De agent heeft aangifte gedaan van poging zware mishandeling.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!