Dader van ongeval met twee kinderen A15 aangehouden na onderzoek

dinsdag 16 december 2014 13:41

Rozenburg – De politie heeft zondagavond 14 december 2014 een man aangehouden die ervan wordt verdacht doorgereden te zijn na een ongeluk.

Het ongeluk gebeurde op vrijdagavond 12 december op de A15 bij Rozenburg. De bestuurder van een witte bestelbus raakte een personenauto, met daarin een gezin met twee kinderen. De kinderen raakten gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht. Een van de kinderen ligt nog steeds in het ziekenhuis.

Een afdruk van het kenteken van de bestelbus bleek te zijn achtergebleven op de verongelukte auto. Na onderzoek van de technische recherche kon het kenteken worden achterhaald. Zondag werd de eigenaar van de bus aangehouden. Hij bleek niet de bestuurder te zijn van de bestelbus ten tijde van het ongeluk. Later werd een tweede persoon aangehouden. Hij heeft bekend de bus te hebben bestuurd. De bestelbus is inbeslag genomen.

 

0 reacties

Dader van ongeval met twee kinderen A15 aangehouden na onderzoek
Schrijver:

 

 

Rozenburg – De politie heeft zondagavond 14 december 2014 een man aangehouden die ervan wordt verdacht doorgereden te zijn na een ongeluk.

Het ongeluk gebeurde op vrijdagavond 12 december op de A15 bij Rozenburg. De bestuurder van een witte bestelbus raakte een personenauto, met daarin een gezin met twee kinderen. De kinderen raakten gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht. Een van de kinderen ligt nog steeds in het ziekenhuis.

Een afdruk van het kenteken van de bestelbus bleek te zijn achtergebleven op de verongelukte auto. Na onderzoek van de technische recherche kon het kenteken worden achterhaald. Zondag werd de eigenaar van de bus aangehouden. Hij bleek niet de bestuurder te zijn van de bestelbus ten tijde van het ongeluk. Later werd een tweede persoon aangehouden. Hij heeft bekend de bus te hebben bestuurd. De bestelbus is inbeslag genomen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!