Gewonde bij schietincident Iepenlaan Terneuzen in kritieke toestand

dinsdag 16 december 2014 21:57

Terneuzen – Dinsdagavond is bij een schietincident in de Iepenlaan een man gewond geraakt. De dader is voortvluchtig.

Het incident gebeurde rond 19:00 uur. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. Het slachtoffer, een 27-jarige inwoner uit Terneuzen, was niet aanspreekbaar en is met de ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De traumahelikopter is bij het ziekenhuis geland. Rond 20.15 uur is hij in kritieke toestand naar een ander ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer is dezelfde man, die op 30 november jongstleden na het schietincident op de Walstraat licht gewond werd aangetroffen. Hij is toen aangehouden en vandaag in vrijheid gesteld.

Politieonderzoek
De omgeving van de Iepenlaan is voor een sporenonderzoek afgezet. Onder andere met een politiehond is in de omgeving naar de gevluchte dader en naar sporen gezocht. De dader is te voet gevlucht en later vermoedelijk in een grijze auto gestapt. De man droeg een witte jas met capuchon.

Hebt u informatie?
Rond 19.45 uur is een Burgernetbericht verspreid, waarin deelnemers gevraagd worden of zij informatie hebben. Door agenten worden getuigen gehoord. Hebt u informatie en nog niet met de politie gesproken? Bel dan 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

 

0 reacties

Gewonde bij schietincident Iepenlaan Terneuzen in kritieke toestand
Schrijver:

 

 

Terneuzen – Dinsdagavond is bij een schietincident in de Iepenlaan een man gewond geraakt. De dader is voortvluchtig.

Het incident gebeurde rond 19:00 uur. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. Het slachtoffer, een 27-jarige inwoner uit Terneuzen, was niet aanspreekbaar en is met de ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De traumahelikopter is bij het ziekenhuis geland. Rond 20.15 uur is hij in kritieke toestand naar een ander ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer is dezelfde man, die op 30 november jongstleden na het schietincident op de Walstraat licht gewond werd aangetroffen. Hij is toen aangehouden en vandaag in vrijheid gesteld.

Politieonderzoek
De omgeving van de Iepenlaan is voor een sporenonderzoek afgezet. Onder andere met een politiehond is in de omgeving naar de gevluchte dader en naar sporen gezocht. De dader is te voet gevlucht en later vermoedelijk in een grijze auto gestapt. De man droeg een witte jas met capuchon.

Hebt u informatie?
Rond 19.45 uur is een Burgernetbericht verspreid, waarin deelnemers gevraagd worden of zij informatie hebben. Door agenten worden getuigen gehoord. Hebt u informatie en nog niet met de politie gesproken? Bel dan 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!