Gewonden bij ongeval met beknelling N489 Westmaas

dinsdag 16 december 2014 22:13

Westmaas – Op dinsdag 16 december werden brandweer, ambulance, politie en een traumahelikopter gestuurd naar de N489 bij Westmaas voor een ongeval met beknelling waar twee auto’s bij betrokken waren. Toen de eerste hulpverleners ter plekke kwamen bleek de inzet van het Mobiel Medisch Team niet nodig en werd deze weer afgemeld.

De brandweer moest er nog wel aan te pas komen om één van de twee bestuurders uit de auto de bevrijden. Nadat dit gebeurd was konden beide automobilisten afgevoerd worden naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.’

Foto’s en verslag : Dave Minderman

DSC_0064 DSC_0065 DSC_0068 DSC_0070

 

0 reacties

Gewonden bij ongeval met beknelling N489 Westmaas
Schrijver:

 

 

Westmaas – Op dinsdag 16 december werden brandweer, ambulance, politie en een traumahelikopter gestuurd naar de N489 bij Westmaas voor een ongeval met beknelling waar twee auto’s bij betrokken waren. Toen de eerste hulpverleners ter plekke kwamen bleek de inzet van het Mobiel Medisch Team niet nodig en werd deze weer afgemeld.

De brandweer moest er nog wel aan te pas komen om één van de twee bestuurders uit de auto de bevrijden. Nadat dit gebeurd was konden beide automobilisten afgevoerd worden naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.’

Foto’s en verslag : Dave Minderman

DSC_0064 DSC_0065 DSC_0068 DSC_0070

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!