Man aangehouden na mishandeling scheidsrechter tijdens zaalvoetbalwedstrijd

dinsdag 16 december 2014 13:56

Bergen op Zoom/ Dinteloord – Een 24-jarige Bergenaar is dinsdag 16 december rond 11.00 uur op het politiebureau aan Jacob Obrechtlaan aangehouden. Hij wordt er van verdacht vrijdag 12 december een scheidsrechter te hebben mishandeld.

De man kreeg op vrijdag 12 december tijdens een zaalvoetbalwedstrijd aan de Van Oldebarneveldstraat in Dinteloord rond 20.50 uur een rode kaart. Vervolgens schopte en sloeg hij de arbiter en liep vervolgens van het veld af. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling. De verdachte, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, is zich komen melden op het politiebureau en is direct, buiten heterdaad, aangehouden. De man is ingesloten.

 

0 reacties

Man aangehouden na mishandeling scheidsrechter tijdens zaalvoetbalwedstrijd
Schrijver:

 

 

Bergen op Zoom/ Dinteloord – Een 24-jarige Bergenaar is dinsdag 16 december rond 11.00 uur op het politiebureau aan Jacob Obrechtlaan aangehouden. Hij wordt er van verdacht vrijdag 12 december een scheidsrechter te hebben mishandeld.

De man kreeg op vrijdag 12 december tijdens een zaalvoetbalwedstrijd aan de Van Oldebarneveldstraat in Dinteloord rond 20.50 uur een rode kaart. Vervolgens schopte en sloeg hij de arbiter en liep vervolgens van het veld af. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling. De verdachte, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, is zich komen melden op het politiebureau en is direct, buiten heterdaad, aangehouden. De man is ingesloten.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!