Man aangehouden voor beroven bejaarden in Rotterdam-Ommoord

dinsdag 16 december 2014 12:20

Rotterdam – Op maandag 15 december heeft het Regionaal Team Overvallen in Rotterdam een 28-jarige man aangehouden voor twee misdrijven. Dinsdag 11 december werden beelden van de verdachte getoond in het programma Opsporing Verzocht. Dit leverde een herkenning op.

De aangehouden man wordt ervan verdacht op 12 augustus dit jaar een 81-jarige vrouw in haar woning aan de Dawesweg in Rotterdam te hebben overvallen. De man probeerde die dag met een smoes haar woning te betreden. Toen de 81-jarige bewoonster daar niet in trapte en probeerde de deur dicht te doen, duwde de man haar opzij en liep de woning in. Met geld uit haar portemonnee vertrok hij.

Dezelfde dag zou hij op de Einsteinplaats in Rotterdam iets hebben gestolen uit de boodschappentrolley van een bejaarde man.

 

0 reacties

Man aangehouden voor beroven bejaarden in Rotterdam-Ommoord
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op maandag 15 december heeft het Regionaal Team Overvallen in Rotterdam een 28-jarige man aangehouden voor twee misdrijven. Dinsdag 11 december werden beelden van de verdachte getoond in het programma Opsporing Verzocht. Dit leverde een herkenning op.

De aangehouden man wordt ervan verdacht op 12 augustus dit jaar een 81-jarige vrouw in haar woning aan de Dawesweg in Rotterdam te hebben overvallen. De man probeerde die dag met een smoes haar woning te betreden. Toen de 81-jarige bewoonster daar niet in trapte en probeerde de deur dicht te doen, duwde de man haar opzij en liep de woning in. Met geld uit haar portemonnee vertrok hij.

Dezelfde dag zou hij op de Einsteinplaats in Rotterdam iets hebben gestolen uit de boodschappentrolley van een bejaarde man.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!