Man lichtgewond na steekincident Noordendijk Dordrecht

dinsdag 16 december 2014 09:23

Dordrecht – In de nacht van maandag op dinsdag, om ongeveer 03.00 uur is een 31-jarige Dordtenaar licht gewond geraakt na een onenigheid aan de Noordendijk in Dordrecht.

Kort nadat de politie aankwam zijn door hen twee verdachten aangehouden, een 31-jarige man uit Hendrik Ido Ambacht en een 40-jarige man uit Dordrecht. Waar de ruzie is begonnen en wat de aanleiding is geweest is niet bekend. Ook niet waar het steekincident heeft plaatsgevonden. Dit alles zal nog uit de verhoren van zowel het slachtoffer als de verdachten moeten blijken.
Het gewonde slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwonding.

 

0 reacties

Man lichtgewond na steekincident Noordendijk Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – In de nacht van maandag op dinsdag, om ongeveer 03.00 uur is een 31-jarige Dordtenaar licht gewond geraakt na een onenigheid aan de Noordendijk in Dordrecht.

Kort nadat de politie aankwam zijn door hen twee verdachten aangehouden, een 31-jarige man uit Hendrik Ido Ambacht en een 40-jarige man uit Dordrecht. Waar de ruzie is begonnen en wat de aanleiding is geweest is niet bekend. Ook niet waar het steekincident heeft plaatsgevonden. Dit alles zal nog uit de verhoren van zowel het slachtoffer als de verdachten moeten blijken.
Het gewonde slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwonding.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!