Mannen overvallen de Hornbach in Wateringen, politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Wateringen – Meerdere nog onbekende mannen overvielen maandagavond 15 december de Hornbach aan de ’s-Gravenzandseweg in Wateringen. De mannen bedreigden de aanwezige medewerkers tijdens de overval met een wapen.

Een medewerker van de Hornbach verliet rond 21:35 uur het pand, toen zij buiten werd overvallen door de mannen. Onder bedreiging van een wapen werd zij gedwongen de mannen de winkel binnen te laten. In de winkel zelf werden de vrouw en nog drie andere medewerkers onder bedwang gehouden, terwijl de overvallers het pand doorzochten. Vervolgens vertrokken zij, vermoedelijk op een scooter, richting de Dorpskade. Er raakte bij de overval niemand gewond.

- Advertisement -

Aanhouding
Direct na de overval zocht de politie met meerdere eenheden in de omgeving van de Hornbach. Daarbij werden op de Heulweg twee mannen aangetroffen in de auto die voldeden aan het signalement. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie onderzoekt of zij betrokken zijn geweest bij de overval.

Signalement
Er waren tijdens de overval drie verdachten in de winkel. Twee van de mannen die in de winkel waren hadden een blanke huidskleur en waren rond de 20 jaar oud. Zij hadden een Haags accent en waren beiden tussen de 1.75 en 1.90 m. lang. Beiden droegen donkere kleding. Van de andere mannelijke verdachte is ook bekend dat hij donkere kleding droeg.

Dankzij een verklaring van een getuige is bekend geworden dat er ten tijde van de overval één of meerdere mensen in de directe omgeving hebben gelopen of gefietst. De politie komt graag met hen in contact.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met Twister, het overvallenteam van politie-eenheid Den Haag, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd