zaterdag, september 18, 2021
14.3 C
Rotterdam
zaterdag 18 september 2021

Mannen overvallen de Hornbach in Wateringen, politie zoekt getuigen

Wateringen – Meerdere nog onbekende mannen overvielen maandagavond 15 december de Hornbach aan de ’s-Gravenzandseweg in Wateringen. De mannen bedreigden de aanwezige medewerkers tijdens de overval met een wapen.

Een medewerker van de Hornbach verliet rond 21:35 uur het pand, toen zij buiten werd overvallen door de mannen. Onder bedreiging van een wapen werd zij gedwongen de mannen de winkel binnen te laten. In de winkel zelf werden de vrouw en nog drie andere medewerkers onder bedwang gehouden, terwijl de overvallers het pand doorzochten. Vervolgens vertrokken zij, vermoedelijk op een scooter, richting de Dorpskade. Er raakte bij de overval niemand gewond.

Aanhouding
Direct na de overval zocht de politie met meerdere eenheden in de omgeving van de Hornbach. Daarbij werden op de Heulweg twee mannen aangetroffen in de auto die voldeden aan het signalement. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie onderzoekt of zij betrokken zijn geweest bij de overval.

Signalement
Er waren tijdens de overval drie verdachten in de winkel. Twee van de mannen die in de winkel waren hadden een blanke huidskleur en waren rond de 20 jaar oud. Zij hadden een Haags accent en waren beiden tussen de 1.75 en 1.90 m. lang. Beiden droegen donkere kleding. Van de andere mannelijke verdachte is ook bekend dat hij donkere kleding droeg.

Dankzij een verklaring van een getuige is bekend geworden dat er ten tijde van de overval één of meerdere mensen in de directe omgeving hebben gelopen of gefietst. De politie komt graag met hen in contact.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met Twister, het overvallenteam van politie-eenheid Den Haag, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Related Articles

Ruim 300 bekeuringen bij grootschalige OV controle Capelsebrug

0
Capelle aan den IJssel / Rotterdam - Enkele honderden reizigers hebben bij elkaar ruim 300...

4022 kilo cocaïne onderschept in Rotterdamse haven

0
Rotterdam - De Douane heeft afgelopen nacht in de Rotterdamse haven een enorme hoeveelheid cocaïne...

In Zoetermeer aangetroffen gewonde man (47) in ziekenhuis overleden

0
Zoetermeer - De politie doet onderzoek naar het overlijden van een 47-jarige man. Het slachtoffer...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Treinverkeer gestremd na ongeval met trein in Rotterdam

Treinverkeer gestremd na ongeval met trein in Rotterdam [...]

Ketheltunnel zaterdag afgesloten door werkzaamheden

Ketheltunnel zaterdag afgesloten door werkzaamheden [...]

Cokevondst in Rotterdam van 4022 kilo een van grootste ooit

Cokevondst in Rotterdam van 4022 kilo een van grootste ooit [...]

Politie zoekt getuigen van schietpartij Dantestraat

Politie zoekt getuigen van schietpartij Dantestraat [...]

Invoering nieuwe Rotterdamse wijkraden stap dichterbij

Invoering nieuwe Rotterdamse wijkraden stap dichterbij [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,067VolgersVolg