Meisje met traumahelikopter naar ziekenhuis na aanrijding

dinsdag 16 december 2014 16:22

Oud Gastel – Een 9-jarig meisje uit Oud Gastel dat op de Kuivezand plots overstak en aangereden werd is met de traumahelikopter afgevoerd naar het ziekenhuis. Ze hield aan de aanrijding in ieder geval een hersenschudding en enkelbreuk over. Of het meisje verder letsel overhoudt aan het ongeval wordt nog onderzocht.

Het slachtoffertje stak dinsdag 16 december rond 08:15 uur plots de Kuivezand over. Een 45-jarige automobilist uit Oud Gastel kon haar niet meer ontwijken en reed haar aan. Ze is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.

 

0 reacties

Meisje met traumahelikopter naar ziekenhuis na aanrijding
Schrijver:

 

 

Oud Gastel – Een 9-jarig meisje uit Oud Gastel dat op de Kuivezand plots overstak en aangereden werd is met de traumahelikopter afgevoerd naar het ziekenhuis. Ze hield aan de aanrijding in ieder geval een hersenschudding en enkelbreuk over. Of het meisje verder letsel overhoudt aan het ongeval wordt nog onderzocht.

Het slachtoffertje stak dinsdag 16 december rond 08:15 uur plots de Kuivezand over. Een 45-jarige automobilist uit Oud Gastel kon haar niet meer ontwijken en reed haar aan. Ze is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!