Overval op kledingwinkel Paradijspoort Delft, politie dringend op zoek naar getuigen

dinsdag 16 december 2014 10:19

Delft – Twee negroïde mannen overvielen dinsdagochtend 16 december een kledingwinkel aan de Paradijspoort.

Iets na 09:00 uur klopten de mannen op de deur aan de achterkant van de winkel. Gelijk toen zij open deed, kreeg de medewerkster een klap in haar gezicht. De overvallers drongen de winkel binnen en bedreigden de twee aanwezige medewerkers met een mes. Ze gingen er met geld weer vandoor, aan de kant van de Pieterstraat. Mogelijk zijn zij gevlucht in de richting van de Brabantse Turfmarkt. De medewerkster die een klap in het gezicht kreeg, liep daardoor lichte verwondingen op.

De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld: er wordt sporenonderzoek gedaan, ook wordt er onderzoek in de buurt verricht. De recherche is op zoek naar getuigen: de daders zijn negroïde mannen, van wie één opvallend donker. Ze zijn ongeveer 20 jaar oud en waren geheel in het donker gekleed. Beiden droegen een donkere helm met donker vizier en zwarte handschoenen. Heeft u iets gezien dat te maken kan hebben met de overval, neem dan contact op met de recherche van Bureau Delft via telefoonnummer 0900-8844.

 

0 reacties

Overval op kledingwinkel Paradijspoort Delft, politie dringend op zoek naar getuigen
Schrijver:

 

 

Delft – Twee negroïde mannen overvielen dinsdagochtend 16 december een kledingwinkel aan de Paradijspoort.

Iets na 09:00 uur klopten de mannen op de deur aan de achterkant van de winkel. Gelijk toen zij open deed, kreeg de medewerkster een klap in haar gezicht. De overvallers drongen de winkel binnen en bedreigden de twee aanwezige medewerkers met een mes. Ze gingen er met geld weer vandoor, aan de kant van de Pieterstraat. Mogelijk zijn zij gevlucht in de richting van de Brabantse Turfmarkt. De medewerkster die een klap in het gezicht kreeg, liep daardoor lichte verwondingen op.

De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld: er wordt sporenonderzoek gedaan, ook wordt er onderzoek in de buurt verricht. De recherche is op zoek naar getuigen: de daders zijn negroïde mannen, van wie één opvallend donker. Ze zijn ongeveer 20 jaar oud en waren geheel in het donker gekleed. Beiden droegen een donkere helm met donker vizier en zwarte handschoenen. Heeft u iets gezien dat te maken kan hebben met de overval, neem dan contact op met de recherche van Bureau Delft via telefoonnummer 0900-8844.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!