Politie houdt man aan na gewelddaige beroving Norma Capelle aan den IJssel
via

 

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Een 34-jarige agent uit de eenheid Den Haag is dinsdag 25 februari aangehouden door de Rijksrecherche. Waarvan de man wordt verdacht, is niet bekend gemaakt. De verdachte werd vanochtend aangehouden. De politie is een intern onderzoek gestart en de agent is buiten...

Capelle aan den IJssel – Agenten hebben dinsdagmiddag, om ongeveer 16.00 uur een man aangehouden na een gewelddadige beroving aan de Norma in Capelle aan den IJssel.

De bewoner van een pand aan de Norma werd die middag voor zijn woning bedreigd door een man die geld van hem eiste. De dader zette zijn eis kracht bij door te dreigen met een stuk gereedschap. Daarna ging hij er lopend vandoor met het geld van het slachtoffer.

Tijdens het onderzoek werd een signalement van de dader bekend. Een wijkagent sloeg daar op aan. Hij had kort daarvoor iemand met een dergelijk signalement een andere woning aan de Norma binnen zien gaan.

Na onderzoek in die woning werd een verdachte van de eerder gepleegde beroving aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

 

Politie houdt man aan na gewelddaige beroving Norma Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Agenten hebben dinsdagmiddag, om ongeveer 16.00 uur een man aangehouden na een gewelddadige beroving aan de Norma in Capelle aan den IJssel.

De bewoner van een pand aan de Norma werd die middag voor zijn woning bedreigd door een man die geld van hem eiste. De dader zette zijn eis kracht bij door te dreigen met een stuk gereedschap. Daarna ging hij er lopend vandoor met het geld van het slachtoffer.

Tijdens het onderzoek werd een signalement van de dader bekend. Een wijkagent sloeg daar op aan. Hij had kort daarvoor iemand met een dergelijk signalement een andere woning aan de Norma binnen zien gaan.

Na onderzoek in die woning werd een verdachte van de eerder gepleegde beroving aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Een 34-jarige agent uit de eenheid Den Haag is dinsdag 25 februari aangehouden door de Rijksrecherche. Waarvan de man wordt verdacht, is niet bekend gemaakt. De verdachte werd vanochtend aangehouden. De politie is een intern onderzoek gestart en de agent is buiten...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!