Politie houdt man aan na gewelddaige beroving Norma Capelle aan den IJssel

dinsdag 16 december 2014 16:22

Capelle aan den IJssel – Agenten hebben dinsdagmiddag, om ongeveer 16.00 uur een man aangehouden na een gewelddadige beroving aan de Norma in Capelle aan den IJssel.

De bewoner van een pand aan de Norma werd die middag voor zijn woning bedreigd door een man die geld van hem eiste. De dader zette zijn eis kracht bij door te dreigen met een stuk gereedschap. Daarna ging hij er lopend vandoor met het geld van het slachtoffer.

Tijdens het onderzoek werd een signalement van de dader bekend. Een wijkagent sloeg daar op aan. Hij had kort daarvoor iemand met een dergelijk signalement een andere woning aan de Norma binnen zien gaan.

Na onderzoek in die woning werd een verdachte van de eerder gepleegde beroving aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

 

0 reacties

Politie houdt man aan na gewelddaige beroving Norma Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Agenten hebben dinsdagmiddag, om ongeveer 16.00 uur een man aangehouden na een gewelddadige beroving aan de Norma in Capelle aan den IJssel.

De bewoner van een pand aan de Norma werd die middag voor zijn woning bedreigd door een man die geld van hem eiste. De dader zette zijn eis kracht bij door te dreigen met een stuk gereedschap. Daarna ging hij er lopend vandoor met het geld van het slachtoffer.

Tijdens het onderzoek werd een signalement van de dader bekend. Een wijkagent sloeg daar op aan. Hij had kort daarvoor iemand met een dergelijk signalement een andere woning aan de Norma binnen zien gaan.

Na onderzoek in die woning werd een verdachte van de eerder gepleegde beroving aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!