Politie zoekt getuigen straatroof door 3 daders Rotterdam Poolsterplein

dinsdag 16 december 2014 13:54

Rotterdam – Een 32-jarige Rotterdammer heeft in de nacht van maandag op dinsdag onder bedreiging van een mes zijn pinpas én pincode af moeten staan. Dat gebeurde op het Poolsterplein. De politie onderzoekt de zaak en komt daarbij graag in contact met getuigen.

De man wilde rond twee uur gaan pinnen, toen hij van achteren werd benaderd door drie mannen. Die bedreigden hem met een mes en eisten zijn pinpas en pincode. Het slachtoffer gaf zijn belagers wat ze wilden. Daarbij viel zijn telefoon en ook die namen de verdachten mee. De man raakte niet gewond. De politie onderzoekt de zaak. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Bel dan 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M 0800-7000.

Het signalement van de verdachten luidt als volgt:
Verdachte 1:
– ongeveer 1.80 meter lang
– licht getinte huidskleur
– fors postuur
– driedaagse baardje
– donkere kleding
– pet

Verdachte 2:
– tussen 1.70 en 1.75 meter lang
– licht getinte huidskleur
– slank postuur
– donkere kleding
– pet

Verdachte 3:
– tussen 1.75 en 1.80 meter lang
– blanke huidskleur
– lichte ogen
– donkere kleding
– pet

 

0 reacties

Politie zoekt getuigen straatroof door 3 daders Rotterdam Poolsterplein
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 32-jarige Rotterdammer heeft in de nacht van maandag op dinsdag onder bedreiging van een mes zijn pinpas én pincode af moeten staan. Dat gebeurde op het Poolsterplein. De politie onderzoekt de zaak en komt daarbij graag in contact met getuigen.

De man wilde rond twee uur gaan pinnen, toen hij van achteren werd benaderd door drie mannen. Die bedreigden hem met een mes en eisten zijn pinpas en pincode. Het slachtoffer gaf zijn belagers wat ze wilden. Daarbij viel zijn telefoon en ook die namen de verdachten mee. De man raakte niet gewond. De politie onderzoekt de zaak. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Bel dan 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M 0800-7000.

Het signalement van de verdachten luidt als volgt:
Verdachte 1:
– ongeveer 1.80 meter lang
– licht getinte huidskleur
– fors postuur
– driedaagse baardje
– donkere kleding
– pet

Verdachte 2:
– tussen 1.70 en 1.75 meter lang
– licht getinte huidskleur
– slank postuur
– donkere kleding
– pet

Verdachte 3:
– tussen 1.75 en 1.80 meter lang
– blanke huidskleur
– lichte ogen
– donkere kleding
– pet

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!