Shell tankstation Grote Brugse Grintweg Tiel overvallen

dinsdag 16 december 2014 20:13

Tiel – Dinsdagavond 16 december is een Shell tankstation aan de Grote Brugse Grintweg in Tiel door twee mannen overvallen. De poltie doet onderzoek en zoekt getuigen.

De overvallers kwamen rond 18:40 uur het tankstation binnengelopen en bedreigden de medewerker met een vuurwapen, of iets dat hier op leek. Het duo vluchtte vervolgens met buit op waarschijnlijk een scooter weg.

Bij de overval raakte niemand gewond. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

De beide mannen droegen donkere kleding en een joggingsbroek. Vermoedelijk van het merk Lotto en Puma. Verder hadden ze een grote witte boodschappentas/shopper bij zich. Op deze tas stond een rode tekst gedrukt.

Personen die getuigen zijn geweest van de overval of het duo in de omgeving hebben gezien, worden gevraagd contact op te nemen met de politie. De politie is bereikbaar via 0900-8844.

 

0 reacties

Shell tankstation Grote Brugse Grintweg Tiel overvallen
Schrijver:

 

 

Tiel – Dinsdagavond 16 december is een Shell tankstation aan de Grote Brugse Grintweg in Tiel door twee mannen overvallen. De poltie doet onderzoek en zoekt getuigen.

De overvallers kwamen rond 18:40 uur het tankstation binnengelopen en bedreigden de medewerker met een vuurwapen, of iets dat hier op leek. Het duo vluchtte vervolgens met buit op waarschijnlijk een scooter weg.

Bij de overval raakte niemand gewond. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

De beide mannen droegen donkere kleding en een joggingsbroek. Vermoedelijk van het merk Lotto en Puma. Verder hadden ze een grote witte boodschappentas/shopper bij zich. Op deze tas stond een rode tekst gedrukt.

Personen die getuigen zijn geweest van de overval of het duo in de omgeving hebben gezien, worden gevraagd contact op te nemen met de politie. De politie is bereikbaar via 0900-8844.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!