Twee tieners aangehouden met vals geld in Drachten

dinsdag 16 december 2014 16:18

Drachten – De politie heeft dinsdagmiddag rond 12.30 uur op de Leidijk een 16-jarige inwoonster van Kortehemmen en een 16-jarige inwoner van Ureterp aangehouden. De twee worden ervan verdacht met een vals briefje van 50 euro in een cafetaria aan de Middelwijk hun consumpties te hebben betaald.

Een medewerker betrapte het tweetal toe deze afrekenden. Daarna gingen zij er vandoor. Direct werd de politie via het alarmnummer 1-1-2 gebeld. Door een goed signalement door te geven konden de twee verdachten snel worden aangehouden. De jongen en het meisje zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij voor nader onderzoek zijn ingesloten. Het vals geld werd in beslag genomen. 45-jarige inwoner van Drachten deed aangifte.

 

0 reacties

Twee tieners aangehouden met vals geld in Drachten
Schrijver:

 

 

Drachten – De politie heeft dinsdagmiddag rond 12.30 uur op de Leidijk een 16-jarige inwoonster van Kortehemmen en een 16-jarige inwoner van Ureterp aangehouden. De twee worden ervan verdacht met een vals briefje van 50 euro in een cafetaria aan de Middelwijk hun consumpties te hebben betaald.

Een medewerker betrapte het tweetal toe deze afrekenden. Daarna gingen zij er vandoor. Direct werd de politie via het alarmnummer 1-1-2 gebeld. Door een goed signalement door te geven konden de twee verdachten snel worden aangehouden. De jongen en het meisje zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij voor nader onderzoek zijn ingesloten. Het vals geld werd in beslag genomen. 45-jarige inwoner van Drachten deed aangifte.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!