Verdachte aangehouden na diefstal met geweld Kerkwervesingel Rotterdam

dinsdag 16 december 2014 11:07

Rotterdam – Agenten hebben in de nacht van maandag op dinsdag een verdachte aangehouden voor de gewelddadige diefstal van een laptop.

Een 45-jarige vrouw werd op straat benaderd door een man, die haar onder bedreiging van een mes dwong haar woning aan de Kerkwervesingel binnen te gaan. Hij volgde haar naar binnen en daar ontstond een worsteling. Daarbij liep het slachtoffer een hoofdwond op. De verdachte ging er daarna vandoor met haar laptop.

Hij vluchtte in de richting van de Herkingenstraat en diverse eenheden van de politie hebben in die omgeving een uitgebreid onderzoek ingesteld. Tussen de flats aan de Oldegaarde werd een man gezien die aan het signalement van de verdachte voldeed. Toen agenten bij hem in de buurt kwamen probeerde hij een laptop onder zijn jas te verstoppen.

Hij werd daarop aangehouden. De laptop werd uiteraard wél bij hem gevonden maar geen mes. Dat werd korte tijd later op de vluchtroute aangetroffen door een speurhond van de politie.

De verdachte, een 32-jarige Rotterdammer is aangehouden. Het slachtoffer is door ambulancemedewerkers ter plekke behandeld aan een hoofdwond. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben sporen in de woning veilig gesteld.

 

0 reacties

Verdachte aangehouden na diefstal met geweld Kerkwervesingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben in de nacht van maandag op dinsdag een verdachte aangehouden voor de gewelddadige diefstal van een laptop.

Een 45-jarige vrouw werd op straat benaderd door een man, die haar onder bedreiging van een mes dwong haar woning aan de Kerkwervesingel binnen te gaan. Hij volgde haar naar binnen en daar ontstond een worsteling. Daarbij liep het slachtoffer een hoofdwond op. De verdachte ging er daarna vandoor met haar laptop.

Hij vluchtte in de richting van de Herkingenstraat en diverse eenheden van de politie hebben in die omgeving een uitgebreid onderzoek ingesteld. Tussen de flats aan de Oldegaarde werd een man gezien die aan het signalement van de verdachte voldeed. Toen agenten bij hem in de buurt kwamen probeerde hij een laptop onder zijn jas te verstoppen.

Hij werd daarop aangehouden. De laptop werd uiteraard wél bij hem gevonden maar geen mes. Dat werd korte tijd later op de vluchtroute aangetroffen door een speurhond van de politie.

De verdachte, een 32-jarige Rotterdammer is aangehouden. Het slachtoffer is door ambulancemedewerkers ter plekke behandeld aan een hoofdwond. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben sporen in de woning veilig gesteld.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!