Verdachte van schietpartij de dag van vrijlating neergeschoten in Terneuzen

dinsdag 16 december 2014 22:42

Terneuzen – Een 27-jarige man uit Terneuzen is dinsdagavond in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat hij werd neergeschoten in de Iepenlaan. Het slachtoffer is dezelfde man die wordt verdacht van een schietpartij op de Walstraat op 30 november.

De man moest worden gestabiliseerd door personeel van het MMT. Per traumahelikopter werd hij naar het ziekenhuis gebracht. Hij verkeerd in levensgevaar. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.

Politieonderzoek

De omgeving van de Iepenlaan is voor een sporenonderzoek afgezet. Onder andere met een politiehond is in de omgeving naar de gevluchte dader en naar sporen gezocht. De dader is te voet gevlucht en later vermoedelijk in een grijze auto gestapt. De man droeg een witte jas met capuchon.

Hebt u informatie?

Rond 19.45 uur is een Burgernetbericht verspreid, waarin deelnemers gevraagd worden of zij informatie hebben. Door agenten worden getuigen gehoord. Hebt u informatie en nog niet met de politie gesproken? Bel dan 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachte van schietpartij de dag van vrijlating neergeschoten in Terneuzen
Schrijver:

 

 

Terneuzen – Een 27-jarige man uit Terneuzen is dinsdagavond in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat hij werd neergeschoten in de Iepenlaan. Het slachtoffer is dezelfde man die wordt verdacht van een schietpartij op de Walstraat op 30 november.

De man moest worden gestabiliseerd door personeel van het MMT. Per traumahelikopter werd hij naar het ziekenhuis gebracht. Hij verkeerd in levensgevaar. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.

Politieonderzoek

De omgeving van de Iepenlaan is voor een sporenonderzoek afgezet. Onder andere met een politiehond is in de omgeving naar de gevluchte dader en naar sporen gezocht. De dader is te voet gevlucht en later vermoedelijk in een grijze auto gestapt. De man droeg een witte jas met capuchon.

Hebt u informatie?

Rond 19.45 uur is een Burgernetbericht verspreid, waarin deelnemers gevraagd worden of zij informatie hebben. Door agenten worden getuigen gehoord. Hebt u informatie en nog niet met de politie gesproken? Bel dan 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!