Vrouw en twee mannen aangehouden bij hennepkwekerij Kalfjeslaan Delft

dinsdag 16 december 2014 10:33

Delft – De politie hield maandag 15 december drie personen aan op de Kalfjeslaan in Delft op verdenking van het kweken van hennep. In hun woning werden ruim 500 hennepplanten aangetroffen.

Uit onderzoek werd duidelijk dat er in de betreffende woning mogelijk een hennepkwekerij aanwezig was. Agenten betraden de woning en troffen in twee ruimtes daadwerkelijk hennep aan. In één kamer bleken 240 hennepplanten te staan, in een andere kamer werden 270 hennepplanten aangetroffen. Deze waren rijp voor de oogst. De planten zijn in beslag genomen en vernietigd, evenals de goederen die nodig zijn voor het kweken van hennep. Ook werd diefstal van stroom geconstateerd.

In en net buiten de woning werden de drie bewoners aangehouden, een 44-jarige vrouw en 48- en 22-jarige mannen. De politie onderzoekt de zaak.

Hennepkwekerijen
De politie treedt hard op tegen hennepteelt. Hennepkwekerijen zijn gevaarlijk en veroorzaken veel schade en overlast door lekkage en stank. Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. De politie ontmantelt na onderzoek direct de hennepkwekerij. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn ‘Meld Misdaad Anoniem’ via 0800-7000.

 

0 reacties

Vrouw en twee mannen aangehouden bij hennepkwekerij Kalfjeslaan Delft
Schrijver:

 

 

Delft – De politie hield maandag 15 december drie personen aan op de Kalfjeslaan in Delft op verdenking van het kweken van hennep. In hun woning werden ruim 500 hennepplanten aangetroffen.

Uit onderzoek werd duidelijk dat er in de betreffende woning mogelijk een hennepkwekerij aanwezig was. Agenten betraden de woning en troffen in twee ruimtes daadwerkelijk hennep aan. In één kamer bleken 240 hennepplanten te staan, in een andere kamer werden 270 hennepplanten aangetroffen. Deze waren rijp voor de oogst. De planten zijn in beslag genomen en vernietigd, evenals de goederen die nodig zijn voor het kweken van hennep. Ook werd diefstal van stroom geconstateerd.

In en net buiten de woning werden de drie bewoners aangehouden, een 44-jarige vrouw en 48- en 22-jarige mannen. De politie onderzoekt de zaak.

Hennepkwekerijen
De politie treedt hard op tegen hennepteelt. Hennepkwekerijen zijn gevaarlijk en veroorzaken veel schade en overlast door lekkage en stank. Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. De politie ontmantelt na onderzoek direct de hennepkwekerij. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn ‘Meld Misdaad Anoniem’ via 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!