240 aanhoudingen en 494.000 euro aan boetes geïnd bij executie-actie Eenheid Rotterdam

woensdag 17 december 2014 13:07

Rotterdam – De Eenheid Rotterdam van de politie heeft de afgelopen weken voor 494.000 euro aan openstaande boetes geïnd en 240 mensen werden aangehouden. Van alle eenheden in Nederland behaalde Rotterdam daarmee het beste resultaat: het hoogste bedrag aan boetes en de meeste aanhoudingen.

De aangehouden verdachten konden of wilden hun openstaande boetes niet betalen of die nog een vrijheidsstraf hadden openstaan. De actie van de Eenheid Rotterdam was onderdeel van een landelijke actie, waarbij in heel Nederland mensen met achterstallige bekeuringen of een openstaand vonnis actief werden bezocht. Deze landelijke actie werd dit jaar voor het eerst georganiseerd onder de vlag van de nationale politie. Met de actie wilde de politie laten zien dat niemand zijn of haar opgelegde boete of straf ontloopt.

 

0 reacties

240 aanhoudingen en 494.000 euro aan boetes geïnd bij executie-actie Eenheid Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De Eenheid Rotterdam van de politie heeft de afgelopen weken voor 494.000 euro aan openstaande boetes geïnd en 240 mensen werden aangehouden. Van alle eenheden in Nederland behaalde Rotterdam daarmee het beste resultaat: het hoogste bedrag aan boetes en de meeste aanhoudingen.

De aangehouden verdachten konden of wilden hun openstaande boetes niet betalen of die nog een vrijheidsstraf hadden openstaan. De actie van de Eenheid Rotterdam was onderdeel van een landelijke actie, waarbij in heel Nederland mensen met achterstallige bekeuringen of een openstaand vonnis actief werden bezocht. Deze landelijke actie werd dit jaar voor het eerst georganiseerd onder de vlag van de nationale politie. Met de actie wilde de politie laten zien dat niemand zijn of haar opgelegde boete of straf ontloopt.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!