Boze havenarbeiders demonstreren in centrum Rotterdam

woensdag 17 december 2014 13:07

Rotterdam – Honderden havenwerkers hebben woensdagochtend gedemonstreerd tegen toekomstige gedwongen ontslagen. Ze liepen daarvoor in een mars van Centraal Station via de Coolsingel naar de Erasmusbrug.

Dit ging gepaard met onder andere zwaar vuurwerk wat werd afgestoken in het Centraal Station. De politie zette direct een ME-peleton in om de orde te handhaven.

De demonstranten willen duidelijk maken dat met de komst van de Tweede Maasvlakte een hoop banen zullen verdwijnen. Dit komt doordat een groot gedeelte geautomatiseerd zal worden. Het Havenbedrijf moet volgens hen worden wakker geschud.

Foto’s : Wijkagent Sander Boer

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Boze havenarbeiders demonstreren in centrum Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Honderden havenwerkers hebben woensdagochtend gedemonstreerd tegen toekomstige gedwongen ontslagen. Ze liepen daarvoor in een mars van Centraal Station via de Coolsingel naar de Erasmusbrug.

Dit ging gepaard met onder andere zwaar vuurwerk wat werd afgestoken in het Centraal Station. De politie zette direct een ME-peleton in om de orde te handhaven.

De demonstranten willen duidelijk maken dat met de komst van de Tweede Maasvlakte een hoop banen zullen verdwijnen. Dit komt doordat een groot gedeelte geautomatiseerd zal worden. Het Havenbedrijf moet volgens hen worden wakker geschud.

Foto’s : Wijkagent Sander Boer

image

image

image

image

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!