Getuigen van telefoonroof Schelpenpad Den Haag gezocht

woensdag 17 december 2014 14:35

Den Haag – Een 26-jarige vrouw uit Den Hoorn werd op dinsdagochtend slachtoffer van een straatrover. Hij greep rond 08:30 uur haar telefoon uit haar hand. De politie zoekt getuigen.

De verdachte sloeg toe op het schelpenpad tussen de Laakkade en de Stieltjesstraat. Hij fietste langs het 26-jarige slachtoffer en trok haar mobiele telefoon uit haar handen. Ze bleef ongedeerd.

Hoewel de diefstal in een oogwenk was gebeurd, vermoedt de politie dat mensen iets gezien kunnen hebben dat met dit incident te maken heeft. Zo reden er twee fietsers langs het slachtoffer vlak voordat de diefstal plaatsvond. Mogelijk hebben zij de verdachte vooraf gezien of na de diefstal zien wegfietsen. Ook anderen die iets gezien of gehoord hebben worden gevraagd om contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Signalement
De verdachte had een lichtgetinte huidskleur, was ongeveer 25 tot 30 jaar oud en rond de 180cm lang. Hij droeg een donkerblauwe jas met een witte streep over de rug, een donkerblauwe spijkerbroek en een donkere pet.

 

0 reacties

Getuigen van telefoonroof Schelpenpad Den Haag gezocht
Schrijver:

 

 

Den Haag – Een 26-jarige vrouw uit Den Hoorn werd op dinsdagochtend slachtoffer van een straatrover. Hij greep rond 08:30 uur haar telefoon uit haar hand. De politie zoekt getuigen.

De verdachte sloeg toe op het schelpenpad tussen de Laakkade en de Stieltjesstraat. Hij fietste langs het 26-jarige slachtoffer en trok haar mobiele telefoon uit haar handen. Ze bleef ongedeerd.

Hoewel de diefstal in een oogwenk was gebeurd, vermoedt de politie dat mensen iets gezien kunnen hebben dat met dit incident te maken heeft. Zo reden er twee fietsers langs het slachtoffer vlak voordat de diefstal plaatsvond. Mogelijk hebben zij de verdachte vooraf gezien of na de diefstal zien wegfietsen. Ook anderen die iets gezien of gehoord hebben worden gevraagd om contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Signalement
De verdachte had een lichtgetinte huidskleur, was ongeveer 25 tot 30 jaar oud en rond de 180cm lang. Hij droeg een donkerblauwe jas met een witte streep over de rug, een donkerblauwe spijkerbroek en een donkere pet.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!