Gewonde na ongeval Burgemeester van Dijklaan Capelle aan den IJssel

woensdag 17 december 2014 18:35

Capelle aan den IJssel  – Woensdag aan het einde van de middag heeft er op de Burgemeester van Dijklaan een ongeval plaatsgevonden. Twee auto’s waren frontaal op elkaar gereden. Daardoor reed één van de voertuigen tegen een boom.

De brandweer kwam samen met andere hulpdiensten met spoed ter plaatse omdat er mogelijk iemand bekneld zou zitten. Dit bleek echter niet het geval. Één slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Enkele andere inzittenden zijn ter plaatse gecontroleerd. Door het ongeval was het doorgaande verkeerd gestremd.

Foto’s : Twitter Politie Rotterdam Oost

image

image

Foto’s : Handhaving Capelle

image

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na ongeval Burgemeester van Dijklaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel  – Woensdag aan het einde van de middag heeft er op de Burgemeester van Dijklaan een ongeval plaatsgevonden. Twee auto’s waren frontaal op elkaar gereden. Daardoor reed één van de voertuigen tegen een boom.

De brandweer kwam samen met andere hulpdiensten met spoed ter plaatse omdat er mogelijk iemand bekneld zou zitten. Dit bleek echter niet het geval. Één slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Enkele andere inzittenden zijn ter plaatse gecontroleerd. Door het ongeval was het doorgaande verkeerd gestremd.

Foto’s : Twitter Politie Rotterdam Oost

image

image

Foto’s : Handhaving Capelle

image

image

image

image

image

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!