Inbraak in woning Rabbijn – Nieuwpoortstraat Rotterdam

woensdag 17 december 2014 01:48

Rotterdam – De politie heeft na aanleiding van een inbraak in een woning aan de Nieuwpoortstraat een onderzoek ingesteld. Dinsdagavond werd ingebroken in de woning van een rabbijn van de nabijgelegen Synagoge.

De politie heeft voor de zekerheid een onderzoek ingesteld om er zeker van te zijn dat er niets meer is gebeurd dan alleen inbraak. Tot nu toe lijkt daar geen sprake van te zijn. Of er express in de woning van de rabbijn is ingebroken wordt onderzocht.

De laatste tijd worden de Synagoges bewaakt door permanente politieposten. Dit omdat er een mogelijke dreiging is ontstaan tegen de Joodse instellingen.

image

image

image

image

image

DSC_0043

DSC_0048

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inbraak in woning Rabbijn – Nieuwpoortstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft na aanleiding van een inbraak in een woning aan de Nieuwpoortstraat een onderzoek ingesteld. Dinsdagavond werd ingebroken in de woning van een rabbijn van de nabijgelegen Synagoge.

De politie heeft voor de zekerheid een onderzoek ingesteld om er zeker van te zijn dat er niets meer is gebeurd dan alleen inbraak. Tot nu toe lijkt daar geen sprake van te zijn. Of er express in de woning van de rabbijn is ingebroken wordt onderzocht.

De laatste tijd worden de Synagoges bewaakt door permanente politieposten. Dit omdat er een mogelijke dreiging is ontstaan tegen de Joodse instellingen.

image

image

image

image

image

DSC_0043

DSC_0048

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!