Nijmegenaar raakt gewond tijdens schietincident

woensdag 17 december 2014 13:38
Fotograaf : Anouk Krempel

Nijmegen – Dinsdagavond rond 20.00 uur is een 45-jarige Nijmegenaar gewond geraakt toen hij door een onbekend iemand werd beschoten. Volgens getuigen zouden er meerdere schoten zijn gevallen. De politie startte meteen met het onderzoek. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is niet in levensgevaar geweest. De politie is op zoek naar de dader(s).

Wat de aanleiding van het schietincident is geweest is nog niet bekend en maakt dan ook deel uit van het onderzoek. De politie startte direct met het onderzoek en heeft in en om de woning onderzoek gedaan. Ook werden er gisterenavond al enkele personen gehoord. De politie zet het onderzoek voort.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

0 reacties

Nijmegenaar raakt gewond tijdens schietincident
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Nijmegen – Dinsdagavond rond 20.00 uur is een 45-jarige Nijmegenaar gewond geraakt toen hij door een onbekend iemand werd beschoten. Volgens getuigen zouden er meerdere schoten zijn gevallen. De politie startte meteen met het onderzoek. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is niet in levensgevaar geweest. De politie is op zoek naar de dader(s).

Wat de aanleiding van het schietincident is geweest is nog niet bekend en maakt dan ook deel uit van het onderzoek. De politie startte direct met het onderzoek en heeft in en om de woning onderzoek gedaan. Ook werden er gisterenavond al enkele personen gehoord. De politie zet het onderzoek voort.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!