Onderzoek gestart na aantreffen gewonde Poolse man Dreischor

woensdag 17 december 2014 15:44
Fotograaf : Anouk Krempel

Bruinisse/Dreischor – De politie is een onderzoek gestart, nadat vanmorgen een 26-jarige man uit Polen gewond werd aangetroffen aan de Zuiddijkweg in Dreischor.

Niet in levensgevaar
De politie kreeg rond 07:30 uur meerdere meldingen binnen dat een gewonde man op de weg liep. Agenten gingen op de melding af en troffen hem op de Zuiddijkweg aan. Hij had meerdere snij en/of steekwonden en zat onder het bloed. Een ambulance verleende eerste hulp en heeft hem overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij op dit moment nog verblijft. Hij is niet in levensgevaar.

Eerste onderzoek
Na een kort gesprek met de man kreeg de politie aanwijzingen dat hij mogelijk kort daarvoor in een woning aan de Hageweg in Bruinisse was geweest. De politie heeft een eerste onderzoek ingesteld. Rechercheurs van Forensische Opsporing zijn gestart met een sporenonderzoek in de woning. Er moet nog een uitvoerige verklaring worden opgenomen van de Poolse man. Dat is vandaag nog niet mogelijk geweest. Het is op dit moment niet duidelijk hoe hij aan zijn verwondingen is gekomen.

 

0 reacties

Onderzoek gestart na aantreffen gewonde Poolse man Dreischor
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Bruinisse/Dreischor – De politie is een onderzoek gestart, nadat vanmorgen een 26-jarige man uit Polen gewond werd aangetroffen aan de Zuiddijkweg in Dreischor.

Niet in levensgevaar
De politie kreeg rond 07:30 uur meerdere meldingen binnen dat een gewonde man op de weg liep. Agenten gingen op de melding af en troffen hem op de Zuiddijkweg aan. Hij had meerdere snij en/of steekwonden en zat onder het bloed. Een ambulance verleende eerste hulp en heeft hem overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij op dit moment nog verblijft. Hij is niet in levensgevaar.

Eerste onderzoek
Na een kort gesprek met de man kreeg de politie aanwijzingen dat hij mogelijk kort daarvoor in een woning aan de Hageweg in Bruinisse was geweest. De politie heeft een eerste onderzoek ingesteld. Rechercheurs van Forensische Opsporing zijn gestart met een sporenonderzoek in de woning. Er moet nog een uitvoerige verklaring worden opgenomen van de Poolse man. Dat is vandaag nog niet mogelijk geweest. Het is op dit moment niet duidelijk hoe hij aan zijn verwondingen is gekomen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!