Opsporingsonderzoek leidt tot aanhouding twee verdachten

woensdag 17 december 2014 07:00

Leiden, Leiderdorp – Dinsdag 16 december hield de politie rond 07.00 uur een 37-jarige Leidenaar aan in zijn woning aan de Paramaribostraat. De tweede verdachte, een 52-jarige man uit Leiderdorp, meldde zich begin van de middag aan het politiebureau. De 37-jarige man wordt verdacht van handel in verdovende middelen en ontucht met een minderjarige. De 52-jarige man in wiens woning de ontucht vermoedelijk plaatsvond werd aangehouden in verband met twee woningovervallen eerder dit jaar.

Na de aanhouding van de verdachte doorzocht de politie onder leiding van een rechter-commissaris zijn woning. De politie zette een speciale speurhond in, die de woning doorzocht naar de aanwezigheid van verdovende middelen. Deze werden niet aangetroffen. Bij de doorzoeking nam de politie wel telefoons, een digitale camera, een computer en andere gegevensdragers voor het opslaan van media in beslag. De vermoedelijke ontucht vond onder andere plaats in een woning aan de Langendijkdreef in Leiderdorp. De politie trof de huurder rond 08.00 uur niet in zijn woning aan. Eveneens onder leiding van een rechter-commissaris werd de woning wel doorzocht. Hierbij werden alleen enkele kledingstukken in beslag genomen.

Begin van de middag meldde de 52-jarige verdachte uit Leiderdorp zich aan het politiebureau. Daar werd hij aangehouden op verdenking van een tweetal woningovervallen eerder dit jaar op 27 april en 23 november. Deze woningovervallen vonden plaats in een woning aan de Wevershof in Leiden. Beiden verdachten zitten nog vast voor verhoor.

Foto’s: Politie.nl

leiden_pers01

leiden_pers03

 

0 reacties

Opsporingsonderzoek leidt tot aanhouding twee verdachten
Schrijver:

 

 

Leiden, Leiderdorp – Dinsdag 16 december hield de politie rond 07.00 uur een 37-jarige Leidenaar aan in zijn woning aan de Paramaribostraat. De tweede verdachte, een 52-jarige man uit Leiderdorp, meldde zich begin van de middag aan het politiebureau. De 37-jarige man wordt verdacht van handel in verdovende middelen en ontucht met een minderjarige. De 52-jarige man in wiens woning de ontucht vermoedelijk plaatsvond werd aangehouden in verband met twee woningovervallen eerder dit jaar.

Na de aanhouding van de verdachte doorzocht de politie onder leiding van een rechter-commissaris zijn woning. De politie zette een speciale speurhond in, die de woning doorzocht naar de aanwezigheid van verdovende middelen. Deze werden niet aangetroffen. Bij de doorzoeking nam de politie wel telefoons, een digitale camera, een computer en andere gegevensdragers voor het opslaan van media in beslag. De vermoedelijke ontucht vond onder andere plaats in een woning aan de Langendijkdreef in Leiderdorp. De politie trof de huurder rond 08.00 uur niet in zijn woning aan. Eveneens onder leiding van een rechter-commissaris werd de woning wel doorzocht. Hierbij werden alleen enkele kledingstukken in beslag genomen.

Begin van de middag meldde de 52-jarige verdachte uit Leiderdorp zich aan het politiebureau. Daar werd hij aangehouden op verdenking van een tweetal woningovervallen eerder dit jaar op 27 april en 23 november. Deze woningovervallen vonden plaats in een woning aan de Wevershof in Leiden. Beiden verdachten zitten nog vast voor verhoor.

Foto’s: Politie.nl

leiden_pers01

leiden_pers03

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!