Opsporingsonderzoek leidt tot aanhouding twee verdachten

Date:

Deel bericht:

Leiden, Leiderdorp – Dinsdag 16 december hield de politie rond 07.00 uur een 37-jarige Leidenaar aan in zijn woning aan de Paramaribostraat. De tweede verdachte, een 52-jarige man uit Leiderdorp, meldde zich begin van de middag aan het politiebureau. De 37-jarige man wordt verdacht van handel in verdovende middelen en ontucht met een minderjarige. De 52-jarige man in wiens woning de ontucht vermoedelijk plaatsvond werd aangehouden in verband met twee woningovervallen eerder dit jaar.

Na de aanhouding van de verdachte doorzocht de politie onder leiding van een rechter-commissaris zijn woning. De politie zette een speciale speurhond in, die de woning doorzocht naar de aanwezigheid van verdovende middelen. Deze werden niet aangetroffen. Bij de doorzoeking nam de politie wel telefoons, een digitale camera, een computer en andere gegevensdragers voor het opslaan van media in beslag. De vermoedelijke ontucht vond onder andere plaats in een woning aan de Langendijkdreef in Leiderdorp. De politie trof de huurder rond 08.00 uur niet in zijn woning aan. Eveneens onder leiding van een rechter-commissaris werd de woning wel doorzocht. Hierbij werden alleen enkele kledingstukken in beslag genomen.

- Advertisement -

Begin van de middag meldde de 52-jarige verdachte uit Leiderdorp zich aan het politiebureau. Daar werd hij aangehouden op verdenking van een tweetal woningovervallen eerder dit jaar op 27 april en 23 november. Deze woningovervallen vonden plaats in een woning aan de Wevershof in Leiden. Beiden verdachten zitten nog vast voor verhoor.

Foto’s: Politie.nl

leiden_pers01

leiden_pers03

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drugslab 5e Industriestraat in Vlaardingen ontmanteld

Vlaardingen - Een groot drugslab in een bedrijfspand aan de 5e Industriestraat in Vlaardingen is woensdag door een...

Overvallers slaan op de vlucht na mislukte overval Oudendijk Rotterdam

Rotterdam Dinsdag aan het eind van de middag heeft er een overval plaatsgevonden. De overval werd gepleegd door twee...

Acht jaar celstraf voor doodrijden gezin op tweede kerstdag in Rotterdam

De rechtbank heeft acht jaar celstraf opgelegd aan Suraj A. (30) voor het doodrijden van een gezin in...

Automobilist overleden nadat vrachtwagen achterop file botst op A15 bij Gorinchem

Gorinchem - Maandag 15 april is een automobilist om het leven gekomen bij een ongeval op de A15...