donderdag, oktober 28, 2021
10 C
Rotterdam
donderdag 28 oktober 2021

Opsporingsonderzoek leidt tot aanhouding twee verdachten

Leiden, Leiderdorp – Dinsdag 16 december hield de politie rond 07.00 uur een 37-jarige Leidenaar aan in zijn woning aan de Paramaribostraat. De tweede verdachte, een 52-jarige man uit Leiderdorp, meldde zich begin van de middag aan het politiebureau. De 37-jarige man wordt verdacht van handel in verdovende middelen en ontucht met een minderjarige. De 52-jarige man in wiens woning de ontucht vermoedelijk plaatsvond werd aangehouden in verband met twee woningovervallen eerder dit jaar.

Na de aanhouding van de verdachte doorzocht de politie onder leiding van een rechter-commissaris zijn woning. De politie zette een speciale speurhond in, die de woning doorzocht naar de aanwezigheid van verdovende middelen. Deze werden niet aangetroffen. Bij de doorzoeking nam de politie wel telefoons, een digitale camera, een computer en andere gegevensdragers voor het opslaan van media in beslag. De vermoedelijke ontucht vond onder andere plaats in een woning aan de Langendijkdreef in Leiderdorp. De politie trof de huurder rond 08.00 uur niet in zijn woning aan. Eveneens onder leiding van een rechter-commissaris werd de woning wel doorzocht. Hierbij werden alleen enkele kledingstukken in beslag genomen.

Begin van de middag meldde de 52-jarige verdachte uit Leiderdorp zich aan het politiebureau. Daar werd hij aangehouden op verdenking van een tweetal woningovervallen eerder dit jaar op 27 april en 23 november. Deze woningovervallen vonden plaats in een woning aan de Wevershof in Leiden. Beiden verdachten zitten nog vast voor verhoor.

Foto’s: Politie.nl

leiden_pers01

leiden_pers03

Related Articles

Verkeersregelaar onder invloed krijgt het aan de stok met automobilist in Bergambacht

0
Bergambacht - De politie heeft dinsdagmiddag rond 12.10 uur een verkeersregelaar aangehouden nadat hij het...

Politie toont in Opsporing Verzocht beelden van verdachten 20 autobranden in Ede

0
Ede - Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft dinsdagavond beelden getoond van drie jongens die ervan...

Man (93) overleden bij brand in woning Dapperstraat Amsterdam

0
Amsterdam - Een 93-jarige man is woensdagmorgen overleden door een brand in zijn woning aan...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Supportersverenigingen reageren op Feyenoord-leiding

Supportersverenigingen reageren op Feyenoord-leiding [...]

Sloop achterzijde hoofdpostkantoor aan Rodezand

Sloop achterzijde hoofdpostkantoor aan Rodezand [...]

1e paal nieuw onderwijs- en revalidatiecentrum in Schiebroek

1e paal nieuw onderwijs- en revalidatiecentrum in Schiebroek [...]

Bestuur Feyenoord: investeerder afgehaakt door bedreigingen

Bestuur Feyenoord: investeerder afgehaakt door bedreigingen [...]

KNVB zint op stevige maatregelen na vertrek Koevermans

KNVB zint op stevige maatregelen na vertrek Koevermans [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,073VolgersVolg